Tofas Team

Tam Versiyon: Radyatör su kaçağı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamun aleykum arkadaşlar yeni uye oldum benim bi sorunum var 94 şahinim var radyatör su sizdiryo aşırı değil ama istop ettiğim zaman kenarlarında ve altına doğru radyatörün sızıntı görüyorum tıkayıcı attım ama 2 ay sonra yine aynısı oldu yenisi 450 tl bakir 3 sıra çok pahalı sizce ne yapmam lazım tamır yaptirsam sağlıklı oluyormu teşekkürler ????
Radyatörü iyice incelediniz mi? Hortum bağlantı yerlerinden sızdırıyor da olabilir. Eğer radyatör delikse radyatör tamiri yapan bir yere gidip tamir ettirebilirsiniz. Hatta sökülmüşken içi paslıyla şişletip öyle taktırırsınız tertemiz olur.
Valaha ustam hergün kontrol ediyom açıkçası hortumları kelepçeleri hep sıkdim ama yinede aşırı olmasada sizdiryo kenarlardan hafif hafif artık söküp bi radyatörcuye götürüp baktircam sağolsin teşekkürler...
Araç modelini profiline eksiksiz girermisin
Radyatör bakırsa eğer tamir edilebilir değilse sıfır radyatör alacaksın bakır olan herhangi bir radyatör alabilirsin
İvedik sanayisinde merkezde radyatörcü Hüseyin usta var aracını oraya götür gerekirse radyatörü söküp basınç testi yaptır. radyatörün tamir olabiliyorsa tamir yapar olamıyorsa mecbur almak gerekiyor tıkayıcı atmak pek çözüm değil.
Tamm ustam sağolsin sokup bi göturcem artık radyatörcuye ben sitelerde oturuyorum burdada varmış ona göturcem artık bakalım ne çıkcak sağolsin teşekkürler.

Usta buraya yeni üye oldum onun için daha çözemedim burayı onun için profili tam tamamliyamdim..