Tofas Team

Tam Versiyon: İnternetten ceza ödeme hakkında.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar internetten https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/index.jsp adresinden kredi kartı ile ceza ödeyen varmı? Ruhsat bilgierini girdim böyle bir araç yoktur diyor acaba haftasonu olması nedeniyle mi? Alakası olmaması lazım..
Saat vermiş bu saatler arasında banka kartınızla ödeme yapabilirsiniz diye..
abi kaçak mı kullanıyon ne yapıyon Big Grin ben hiç denemedim ama dayım işi dolayısıyla her işini internetten hallediyor... o devamlı internetten yatırıyor nası yapıyor bilmiyorum fakat yattığını biliyorum..sanırım bilgileri girerken eksik yada hatalı girdin tek tek kontrol et bi..
Ettik ama deniyecez bakalım. Ankara vergi dairesinden bir iki kere sorun çıkmıştı tahminim yine onların hatasından kaynaklanıyor...
ben yaptım herhangi bir sorun çıkmadı.
Aracı 2000 de Ankara Oto - An dan almamıza ramen trafiğe çıkış tarihi nasıl 2005 görünüyor onu anlamadım. Tüm tarihleri denememe ramen böyle bir araç yoktur diyor. Babamdan ruhsat devir işlemi yaptığım zamandan bir eksiklik var kesin. Bi vergi ödeme sırasında daha çıktı bu. Yine arayacaz Ankara yeğenbey vergi dairesini düzelttirecez.. Vay arkadaş..
Mail attım geri döndüler. Beyan'la ceza ödeme bölümüne ceza ayrıntılarını yazarak kredi kartı ile ödeyebiliyormuşuz ancak cezayı yazan memurun yazısı okunmuyor Smile