Tofas Team

Tam Versiyon: Hararet artma sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba aracımın contası yeni değişti bütün bakımları yapıldı devirdaim termostat vs hepsi yeni.Dün gece test amaçlı uzun yola çıktım araç 100km sabit giderken hararetin yavaş yavaş arttığını gözlemledim ve hortumlar sertleşmişti.Aracın değişmesi gereken çoğu şeyi değiştiği halde neden hala hararet arttırıyor?
Görüşlerinizi bekliyorum Dodgy
Conta işlemini bende yaptım. Perşembe aracı teslim aldım. Cuma 70km yola gittim dönerken yolun yarısında hararet 100 dayandı 90 düştü bu işlem 3 defa oldu durdum hemen radyatörü bir açtım su neredeyse bitmiş. Boruları takarken kelepçeleri düzgün sıkmamışlar çıkma durumuna gelmiş kalorifer ve radyatör hortumu. 1Hafta oldu hala su eksiltiyor dün de karbüratörü mahvetti tüp ayarı yapacam derken. bugünde bıraktım bir yerden su kaçağı onu arayacaklar.

Sende de yaptım deyip biryerleri bozmuş olabilirler. Tekrar conta yakmış olabilirsin.
(21.11.2019, 14:03)nefret_35 yazdı: [ -> ]Conta işlemini bende yaptım. Perşembe aracı teslim aldım. Cuma 70km yola gittim dönerken yolun yarısında hararet 100 dayandı 90 düştü bu işlem 3 defa oldu durdum hemen radyatörü bir açtım su neredeyse bitmiş. Boruları takarken kelepçeleri düzgün sıkmamışlar çıkma durumuna gelmiş kalorifer ve radyatör hortumu. 1Hafta oldu hala su eksiltiyor dün de karbüratörü mahvetti tüp ayarı yapacam derken. bugünde bıraktım bir yerden su kaçağı onu arayacaklar.

Sende de yaptım deyip biryerleri bozmuş olabilirler. Tekrar conta yakmış olabilirsin.

Conta değişimini kendimiz yaptık eksiltme vs görünmüyor ama

rolantide radyatör suyunda köpürme yok, gaza basınca su seviyesi artıyor hortumlar hemen şişiyor şişmenin sebebini öğrensek sorun çözülecek galiba