Tofas Team

Tam Versiyon: Doğan L Orjinal Arka Tampon ve Ön Spor Koltuk Başlığı Alınacak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arabamın tamponunda bir karış çatlak ve sağ köşe tarafında düşüklük vardı.Değiştireyim dedim ne bileyim usta yan sanayi takmış.İşçilikle 55 liraya taktı.Hiç hoş durmadı bilsem taktırmazdım.Tam oturmadı ve plaka alt kısmına denk gelen yer güneşte hafif dalgalı bi hal almış.Adam baya uğraştı yaşlıydıda olmadı sök diyemezdim. 10 lirayada gaz dolum yerini deldirip yaptırdım.65 lira boşa gitti. Acilen orjinali lazım.

Ayrıca merdiven tip diye geçiyor yuvarlak değilde kare olan ön koltuk başlığı lazım. Piyasada 30-35 e satılanları biliyorum yine orjinalini bulamayacağım için çıkma arıyorum doğan slx direksiyonuda alacağım. Bugün 3 farklı parça aldım kargo parası ayrı ayrı canıma okudu bu nedenle hepsini bir kişiden alabilirsem iyi olur.

Doğan L Arka Tampon
Doğan Slx direksiyonu
(Bu ikisi orjinal olmalı yan sanayi burdada var)

Spor Ön koltuk başlığı (Merdiven tip)
hocam bende çok araştırdım arka tamponun orjinali yok hepsi yan sanayi 5 ajentacı gezdim hiç birinde yok bende aldım taktım biraz boşluk kaldı fakat o kadar olur dedik taktık..30 tl ye aldım arka tamponu..
Bulamazsam hurdacıları dolaşırım artık, bu şekilde hiç düzgün değil.
kardeş bn oto ünlüden aldım orjinal dedi bukulme vs. seyler olmaz dedi. Şuan üstünde 2 yıl oldu ve hala şeklinde bir değişme yok ankaradamıssın zaten hiç hurdacıları gezme tampon için oto ünlü orjinal dersen veriyorlar. direksiyon ve diğeri hakkında bi bilgim yok
web sitelerinde adres ve telefon var bugün bulamazsam telefonla bilgi alır yarın gider alırım. (bulunduğum yerden 100km)
oto ünlüye bende gittim emin ol oda yan sanayi.. diğer parçacıları gez orjinal tampon istiyorum de yan sanayi verenlere bi bak aynı marka aynı ambalaj aynı kalitede mal. oto ünlü sana satmak için orjinal demiştir kardeş piyasada orjinal yok şaşmaz ve başkent oto sanayisinde..
Orjinal olanın markası ne böyle orjinal diyen olursa anlamamız için.
Orjinali OPAR ' dır.Buyrun linkleri,burdan alabilirsiniz.arka:
http://www.yedekparcayurdu.com/index.asp?page=productdetail&ID=OPAR%207591136

ön:
http://www.yedekparcayurdu.com/index.asp?page=productdetail&ID=OPAR%2085007403

Ayrıca ABS,VANPRESS gibi yansanayii markaları da var.Ama orjinal isterseniz opardan şaşmayın.
aynen orj. opar vanpress di sanırım ünlüdeki
Tekrar söyleyeyim oparın da sahtesi çıktı, kutuda opar yazıyor, işaret aynı herşey aynı sadece biraz daha soluk bi sarı ve etikette ufak bi değişiklik varmış. Tampon kutuda mı gelir bilmem ama çakma ürüne orjinal parası verip üzülmeyin
Sayfalar: 1 2