Tofas Team

Tam Versiyon: marş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar aracımı çalıştırırken marştan gıv gıv diye ses geliyor zorlanarak çalışıyor . yani gıv diyor 1 saniye duruyor yine gıv diyor bikaç kere bunu yaptıktan sonra çalışıyor . yani çok zorlanıyor . sebebi ne olabilir
Akü kutup başlarına bak kablolarda kırık olmasın onlar sağlamsa marşın içi açılmadan bilinmez kollektör lehimlerinde kırık olabilir bakılması lazım
usta avans ayarından dedi ayar yaptı biraz halloldu  gibi dünden beri yapmıyor fakat bu kez de aracın  deviri düştü ve çekişi zayıfladı . ustanın yaptığı işlem ile bunların bağlantısı var mı ? not: akü de sorun yokmuş.
(06.11.2019, 20:35)Aykut çetin yazdı: [ -> ]usta avans ayarından dedi ayar yaptı biraz halloldu  gibi dünden beri yapmıyor fakat bu kez de aracın  deviri düştü ve çekişi zayıfladı . ustanın yaptığı işlem ile bunların bağlantısı var mı ? not: akü de sorun yokmuş.

Marş yeni yeni takılmaya başladıysa ilklerde her zaman takılma yapmaz. Avans ayarı yapınca halloldu sanma bence elektrik ustan marş dinamosuna bi baksın. Mustafa abinin dediği gibi kollektörun lehimleri atmıştır atık lehimlere denk gelince takılma yapar. Büyük ihtimal kollektor değişecek onu değiştirince komurleri falan da değiştirmeni tavsiye ederim.