Tofas Team

Tam Versiyon: fan 130 da acti
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
s.a arkadaslar fan 130 da actii conta yamismidir birde tekrar dan surdum simdi 90 da acti ne yapmam lazim acaba acil ne yapmam lazim
Müşürü değiştir conta yanmadıysada zayıflamıştır
aleykumselam. geçmiş olsun reis. fan 130 da açtı diye ilk seferde conta yakmayabilir. Yakıp yakmadığı belli bir zaman sonra zaten kendini geç çalışma su eksiltme olarak gösterir. Tabi 130 da açtıysa contaya illa ki zarar vermiştir. Şimdilik takip edersin hemen yandı deyip kapak açtırma. Fan neden 130 da açtı? 130 a çıkarken farketmedin mi? yoksa sürmek zorunda mı kaldın? gösterge mi yanlış gösterdi fan müşürümü bozuk?
(03.10.2019, 21:12)ahmet27 yazdı: [ -> ]aleykumselam. geçmiş olsun reis. fan 130 da açtı diye ilk seferde conta yakmayabilir. Yakıp yakmadığı belli bir zaman sonra zaten kendini geç çalışma su eksiltme olarak gösterir. Tabi 130 da açtıysa contaya illa ki zarar vermiştir. Şimdilik takip edersin hemen yandı deyip kapak açtırma. Fan neden 130 da açtı? 130 a çıkarken farketmedin mi? yoksa sürmek zorunda mı kaldın? gösterge mi yanlış gösterdi fan müşürümü bozuk?
ustam 90 i biraz gecti yol kenar8nda durdum sonra bekledim ta 130 da acti sonra 2 saat sonra 90 da acti iste bende anlamadim 2 ay once fan musurunu sifir dan degistirdim yazlik musur takdim conta yanip yanmadigini nasil anlarim
Keşke 130 a çıkmasını izlemeseydin. Fan müşürü belli olmuyor. 2 ay önce taksanda tak diye bozulabilir. Hatta bozuk bile çıkabilir. Bende geçen sene gibi bozulmuş farkında değilim. 130 a yaklaştı. Hatta su akıtmaya da başlamış. Hemen kenara çekip su ile soğuttum. Sağolsun esnaf maşraba ile su felan getirdi. Manuel vardı manuel açtım. Sonra 2 3 kere test ettim. Açması gereken yerde açmıyordu. Değiştirdim. Mustafa abinin dediği gibi değiştir fan müşürünü güven olmaz ona artık. Conta sağlam ama hala sıkıntı yok. Sabahları çalışmasına bak. Conta yanmışsa zaten hararet durmaz sürekli yükselir su eksiltir.
(03.10.2019, 21:31)ahmet27 yazdı: [ -> ]Keşke 130 a çıkmasını izlemeseydin. Fan müşürü belli olmuyor. 2 ay önce taksanda tak diye bozulabilir. Hatta bozuk bile çıkabilir. Bende geçen sene gibi bozulmuş farkında değilim. 130 a yaklaştı. Hatta su akıtmaya da başlamış. Hemen kenara çekip su ile soğuttum. Sağolsun esnaf maşraba ile su felan getirdi. Manuel vardı manuel açtım. Sonra 2 3 kere test ettim. Açması gereken yerde açmıyordu. Değiştirdim. Mustafa abinin dediği gibi değiştir fan müşürünü güven olmaz ona artık. Conta sağlam ama hala sıkıntı yok. Sabahları çalışmasına bak. Conta yanmışsa zaten hararet durmaz sürekli yükselir su eksiltir.
ne yapmam lazim simdi acaba
zamana bırak reis kafana takma bir sıkıntı olmamıştır inş. Daha farklı bir şekilde test eden arkadaş varsa conta yanığını yazacaktır.
Conta yanığını tespit edebilen bazı yöntemler var da, sanayide bulabilir misin bilemiyorum.
Su eksilmesi olabilir radyatörde su varmı ve müşürün kablolarını kontrol et oksitlenme veya boşluk varsada elektriksel sıkıntı olabiliyor müşür kablolarının fişlerini takılıyken üstünden bantla sıkı geçilirse daha sağlıklı oluyor
Korkma hemen yanmaz öyle,ama fan müşürünün soketlerini sök tak tap temizle içine sinmiyorsada değiştir.
Sayfalar: 1 2