Tofas Team

Tam Versiyon: Motor değişimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar. Benim araba 1.6 düz motor şahin. Bunlara slx motor takınca muayneden geçmiyor mu? Geçen gün bagaj kapağı alırken parçacıda temiz slx motorlar vardıda adam muayneden geçmez dedi. Bilgisi olan varmı?
abi ne alaka ya ? aracın 1.6 motor ise 1.6 tofaşın motoru nesi geçmez ? adamlar bmw alfa rome motoru takıyor geçiyorda sen mi kalıcan ? bildiğim kadarıyla 2.0 motora kadar izin var ama gene araştırmak lazım
@rantez22 aynen bende şaşırdım da fazla üstelemedim. Ama şuan kendi motorumda bi sıkıntı yok ta ilerde motor ihtiyacı olursa slx motor taktıracağım sıkıntı çıkmıyorsa muaynede.
geçiyor dayı 2.0 e kadar
(30.09.2019, 12:01)Kral9930 yazdı: [ -> ]@rantez22 aynen bende şaşırdım da fazla üstelemedim. Ama şuan kendi motorumda bi sıkıntı yok ta ilerde motor ihtiyacı olursa slx motor taktıracağım sıkıntı çıkmıyorsa muaynede.

geçer abi sen rahat ol
Aynı tip motor olunca numarasına falan bakmıyorlar geçiyor lakin başka motor koyunca işletmek zorundasınız bu konuyu bende çok didikledim karadüzen motor varsa aynısı olsun başka al tak sorun yok ama slx motor koyunca tüvde sorun çıkıyor.Ama faturalı olsun al işlettir istediğini tak farketmez