Tofas Team

Tam Versiyon: Dışardaki kapı açma yerinden kapının açılmaması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Esselamün aleyküm cümleten bütün abilerime kardeşlerime iyi gidiyordur inşallah allah iyiliğinizi bozmasın inşallah benim sıkıntım şu aslında sıkıntı yokken başımıza sıkıntı çıkarttırdık evimin önünde anahtarcı var komşu esnaf hani aracının kapıları sadece kumandayla açılıyor elektrik olmasa nasıl açcan dedi bende haklısında allah büyük dedim ön sağ ve sol kapıya beyaz birer plastik taktı aracımın kapıları artık marş yaptığım kontak anahtarı ilede açılır kapanır oldu neyse gel zaman git zaman oldu şimdi aracımın şöför kapısı açılıyor hem anahtarla hem o dışardan ama sağ ön içerden açmazsan hiç bir şekilde açılmıyor illa içerden açcan şimdi kapı kartonunu söküp komple baktım o taktığı beyaz plastiği kaldırdım attım bi kenara yine düzelmedi uğraştımda baya normalde açılıyordu ??
Erayna marka kapı koluysa eğer plastik gevriyor tam çekemiyor kilidi mita marka olmalı dış kapı kolu
Aleyküm selam geçmiş olsun. Ne plastiğini nereye taktı bilmek lazım.Kapıdaki şifreleri kontak anahtarına göre ayarlamak lazım. Sağ ön dıştan açılmıyosa kilitli kalıyordur. Kısacası her işi bilen yapsın Smile
@Falcon417 mita marka abi gözüme takılmıştı markası @Rymacho yav varya zaten dedim adam iyilik etmek istiyor para marada almadıda ondan ses etmedim işte ..
Bi usta demistiki anahtar ile cok acarsan kilitin kucuk ayarlarini bozabilirsin demisti

otomatik kilitin uzun ince demiri vidadan siyirir kapi acilmaz
Ana kilit kulaginin plastigi, yuvarlak olan, icine demir giren plastik, kasar kirilir veya esneme yapar, kiliti tam acamaz, kapi distan acilmaz.


Gecen de benim kilitlenmeme sıkıntım vardı kucuk bi yay parcasindan kaynakliymis yayi bulamadim yenisi alip taktim mecburen ama yayi bulursam eskisi de saglam yani atmadim kullanirim onuda. Benim profilden konulara girip bakabilirsiniz resimleri vardi...
Normalde o kapıdaki inip çıkan çubuk bir demire bağlı kilitleyip açması için merkezi kilitliler de o demire bir de motorun demiri bağlı o takılan çubuk anahtar takınca kapıyı açmak için o yoksa anahtar takınca boşa dönüyor.