Tofas Team

Tam Versiyon: Şahinimin Kaporta işlemleri var Yardım Lütfen
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Mrb abiler arkdaslar bnm 1994 model bir şahinim var bakımlı olmasına ragmen çürükleri olustu bi kaportacıya götürdügümde tabanın komple yapılacağına arka çamurluk ağızlarının değişeceğini söyledi. Sizce normal mi yaşına göre bunun olması ve birde bagaj kilit iptalini düşünüyorum sizce satmaya karar verirsk fiyat düser mi ve bn içinde ve dışında modifikasyon düşünüyorum onun hakkında nereye konu açmam gerekiyor burdan yardımcı olurmusunuz neler yapabilirim içine ve dışına
dışıda sade istiyorum aklımda olan dışı konusunda orjinal tamponlar önde sisler var arka stoplar yan sanayi slx solms onları değiştirecem panjur far çıtası boyalı önde takoz karlık jantlar cms 61 ama baska almayı düşünüyorum büyük olmamak sartıyla fikirleriniz nelerdir eksozuda 51 düz boruyla silincerli olarak taktıracam.
içinede: tavan döşemesi siyah kaplatacam elektirikli ön cam kapı döşemelerinide yeniden kaplatacam çünkü cam kolları iptal edilecem taban halım orjinal değiştirmek istemiyorum gerektirmiyor oldugundan dahada temiz ama üstüne sobaların altına koydukları ince naylonlar var onun kareli siyah beyaz dama tahtasına benzerinden bulcam halı paspaslar pedal takımı koltuk kılıfları arka kabartma mdf ön kapılarımda kompenant var zaten 1 yıl oldu amfim var sub var ama değiştirecem bagajıda kaplatmayı düşünüyorum ama gerektiginde kalkmasınıda istiyorm o halı flekslerin sizce bunlar yapsam iyi olur mu düşünceleirnizi fikirlerinizi almak istiyorm sonuct akıl akıldan üstündür. üniversite öğrencisi olduğumdan temmuz gibi toplayacağız . daha önce kendimi tanıtmıstım ama epeydir giremiyordm derslerden şimdiden herkese teşekkürler
Bizim araçların sacları ince olduğundan dolayı o yaştaki aracın çürüklerinin olması gayet normal o konuda aklın kalmasın.Arka çamurluk ağızlarında kanser başlamışsa usta da demiş zaten değiştirilmesi mantıklı olur.Zaten tanesi 20 tl o ay sacların.Bagaj kilit iptalini ben de yaptırdım satarken fiyatının düşeceğini düşünmüyorum zaten aranan bi özellik.Modifikasyon konusunda sitemizde gezerek zaten bi çok konuya ulaşabilirsin ama tabii ki konu da açabilirsin.Tavan döşemesini siyah kaplatma araç kararır karton tavan alırsın orjinal bence daha iyi.Kapı döşemelerini kaplatabilirsin ama zaten cam kolu iptal olan doğan döşemesi takımı 40 tl.Bagaj kaplama olayında da tavsiyem durumun uygun olursa orjinal slx bagaj takımı var (çamurluk+taban+benzin depo) 120 tl.Yine soracağın bişey olursa yazarsın.Ama önemli olan maddiyat ve sabır.Kolay gelsin şimdiden.
Öncelikle ilginize teşekkür ederim. tavan döşemesi orjinal duruyor ama değişiklik olsn istiyorum camlara film çektircem inceden güneş ışığını kessin diye acık mavi kaptalsam tavanı kapı döşemeleirnide aynı renk direk ve yan çıtaları koltuklara nasıl birşey olabilir o var. bagaj kaplama seti nerde bulabilirim parçacılarda varmıdır ve bu kaplama bagajdaki davlumbaz parçalarınıda örtmektemidir. çok oluyo ama bide ses yalıtımı gerekiyor illaki hem içine hemde bagaja bass sesinin düzgün çıkması için yaırmak istiyorm maddiyatı çok olmayan bi yöntem var mı sitede biraz bakındım yalıtım iiçin ama bantlı folyo flan kullanılms acaba bass sesinde etkili olurmu tavanada yapacam sonradan bi zararı olurmu gibisinden şüphem var . yapım aşamasını sitede zevkle paylaşacağım...
Valla açık mavi renge bişey diyemem çünkü zevk işidir sizin göz zevkinize göre olmalı.Bagaj kaplama setini tofas yedek parcacılarda veya internette kolayca bulabilirsiniz.Çamurluk içini ve davlumbazları örter.Ses yalıtımı için sitede arama yapın güzel çalışmalar var ayrıca nette de araştırma yapabilirsiniz.Ziftli keçe kullanan arkadaşlarımız var.
çok teşekkür ederim yardımınız için peki bu bagaja nasıl bir yalıtım kullanmalıyız bilginiz var mı bass sesini daha iyi verebilmesi için
Efendim öncelikle renk üzerinde bir karar kılın, 2-3 renk seçin ve aracınızın rengiyle bir düşünün ve bir tanesinde karar kılın çünkü tavan kapı kaplaması ve bagaj bir bütündür ki koltukları, varsa spor direksiyonu vs vs de bu listeye ekleyebiliriz. Bunlar uyum içinde olmalıdır sonra pişman olmayın.

Çürük konusunu ustanız halledecektir aman ustalara dikkat diyelim. Ustaya gelmeyin. Bagajınız boya yemiş olacak bu yüzden sanırsam fiyat korkunuz ama neden boya yediği ortada olacağı için de fiyat düşmez aksine artı bir sonuç olacaktır.

Dışı sade tutmak isteğiniz bence de iyi bir düşünce basit şeylerle hoş görüntü elde edilecektir.
bide bu bagaj kilidi konusunda akü biterse açılmaz felan dediler aklımı çelmeye çalısıyorlar. açık mavide karar kıldm renk olarak araba beyaz zaten genel durumu iyi dediğim gibi oralarda cürük war birde ses sistemi iiçin yalıtım düşünüyorum sizlerde bana yardımcı olursanız sevinirim . spor direksiyon pek sevmiyoruz orjinal daha güzel duruyor. birde vites topuzu değiştrmeyi düşünüyorm
Şarj dinamosu çalışıyor daha bu alette Smile durup duruken de aküsü boşalmayacağına göre sorun olmaz, akünün ömrü bitmediği sürece. Sorun olmaz yani, derler onlar derler, meyve veren ağaç taşlanır.

Zevk meselesi renk için saygı duyarım ama dediğim gibi bir bütün içinde çalışacaksınız, açık mavi sırıtırsa araçtan soğursunuz, bütçe sorun olunca iki düşünüp bir harekete geçmek gerekiyor. Hatamızı düzeltmemiz zaman alıyor.

Ses sistemi için yalıtım demişsiniz de önce aracın dışarıdan aldığı sesten kurtulmak gerekir ki içeride temiz ses olsun. Forumumuzda konular mevcut taban,kapı,bagaj izolasyonu için. Hatta siz bir adım daha ileri gidip tavana da özel bir madde bulabilirsiniz rüzgar sesi için. Bazı araçlarda da biraz daha kalın cam kulanıldığını okumuştum yalıtım yapmak için. Bütçeniz dahilinde başlayabilirsiniz.

Direksiyon vitesten daha çok göz önünde olduğu için demiştim. Ben ikisinden de aldım ancak sadece direksiyonu taktım çünkü aksesuarcılar arabada tıkırtıdan durulmaz dedi vites topuzu için. Ben köte gittiğim için aparat ve vidaları gevşeyecekti. Sizin böyle bir sorununuz yoksa vites topuzunu kestirip kısalttırabilirsiniz, iyi bir kaplama kabı da uygulanırsa BMW viteslerine benzeyebilir Smile
Akü biterse sende plaka aydınlatmasını söker ordan teli penseyle çektirirsin açılır bagaj kapağı
cevaplarınız için tşk ederim haklısınız begenmeyenler öyle laf söz söyler. aynen maddiyatı ayarlayacağım ondan sonra bu işlere baslayacağım. sizinde varsa tavsiyeleriniz önerileriniz iyi olur.
jantta almayı düşünüyorm tavsiye edeceginiz bir model war mı 13 14 inç
Sayfalar: 1 2