Tofas Team

Tam Versiyon: kaput uzatma ve açma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar merhaba kaput uzatma ve hava girişi yaptırmayı düşünuyorum ılerıde.adana da yapan yer varsa yazarsanız sevınırım, aklıma takılan şey, kaput üstüne hava girişi yapıldıgı zaman ne kadar içte olsada yagmur yagdıgı zaman yolda giderken içine su almaz mı? buda zarar vermezmi motor aksamına.? fikirlerinizi beklıyorum.
Motorun içine su girmedikten sonra problem olmaz ama görüyorum ki kara düzen şahinin var eğer distiribütöre su gelirse teklemeye sebep oluyor.
(08.06.2012, 19:00)Nihat86 yazdı: [ -> ]Motorun içine su girmedikten sonra problem olmaz ama görüyorum ki kara düzen şahinin var eğer distiribütöre su gelirse teklemeye sebep oluyor.

su ıle temas edınceiç taraflar çürümeler baslar dıye korkuyorum aslına bakarsan nıhat.
Tüccar o hava girişlerinin çoğu görsel şölen arkadaşım yani kaputun içine açılmıyor. Arka kısmına çok küçük açıklık atıyorlar boydan boya ve giren hava çıktığı kadar oradan çıkıyor çıkmayan da arabayı tutuyor. Ya da o kısmın önden içine (1 -2 cm hemen girişe) elek tarzı bir şey koyuyorlar ve arkası da kapalı oluyor, hava da içeri dolmadığı için rüzgar tutup kaputu zorlatmıyorlar.

ille açık olacak dersen de sonuçlarına katlanacaksın diyelim Wink
(08.06.2012, 22:10)B.TT.L yazdı: [ -> ]Tüccar o hava girişlerinin çoğu görsel şölen arkadaşım yani kaputun içine açılmıyor. Arka kısmına çok küçük açıklık atıyorlar boydan boya ve giren hava çıktığı kadar oradan çıkıyor çıkmayan da arabayı tutuyor. Ya da o kısmın önden içine (1 -2 cm hemen girişe) elek tarzı bir şey koyuyorlar ve arkası da kapalı oluyor, hava da içeri dolmadığı için rüzgar tutup kaputu zorlatmıyorlar.

ille açık olacak dersen de sonuçlarına katlanacaksın diyelim Wink

cuzel bilgin içun teşetür ederum usağum eleğin arkasını kapatıp yapmak daha mantıklı, body kıtler bır gelse Smile
ön tampona siyah elek çekmeyi unutma Big Grin lastiklerin görünmesin aman, o ucuza halledilir de ortadaki deliğe radyatör nasıl güzelce şekillendirilir bişe diyemeyeceğim. Sen aklındaki bi kaç kaput göster bize de yorum yapabilelim, bazıları 100 delik açıyor çarşamba pazarı gibi oluyor, bazıları da kibrit kutusu kadar delik atıyor hiç belli olmuyor
Bu akşam kargoya verılıyor takım, sıyah yerıne gümüş gri elek tercıh edıyorum serkan daha hoş durur dıye düşündüm,bırde hersey kafama göre olursa nikelaj borular geçirecegım. radyatör cok zor degıl aslında, görüntü amaclı guzel gri bır radyatörde takılabılır Cool
arabanın rengine yakın olur ama o elekler, siyah olursa daha cafcaflı olur diye düşünmüştüm en azından kendini belli eder.
(12.06.2012, 11:54)B.TT.L yazdı: [ -> ]arabanın rengine yakın olur ama o elekler, siyah olursa daha cafcaflı olur diye düşünmüştüm en azından kendini belli eder.

sıyah ta olabılır bır gelsın bakalım kararı verırız ozaman Smile
Jant takmadan hiç bişe yapasım gelmiyor benim de Smile iyi jant da iyi para Big Grin
Sayfalar: 1 2