Tofas Team

Tam Versiyon: Plasti Dip - Değişik Bi Ürün İnceleyin
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Sahibindende gördüm pek ilgimi çekmedi yapcak bişey olmayınca sitesine girdim çok güzel bi ürünmüş, sprey şeklinde sıkıyosunuz sıkılan alanı plastik şeklinde kaplıyor düz veya pürüzlü farketmiyo çıkartmakda kolay ama dış etkenlerden dolayı çabuk çıkmıyo basınçlı su çıkartmıyor bi yorumdada fırca ilede çıkmadığı söylenmiş başka forumlarda kullan baya kişi var ama link veremeyecem googlede plasti dip diye aratın uygulamaları geliyo , bi kişi konsol kaplamış 1,5 kutuyla buda sitesi

http://www.plasti-dip.com/
bu ürünü aracın hangi bölümlerinde kullanabiliriz kardeşim? mesela çatlak torpidoda kullanılabilir mi?
İç, dış , jant , ev , pc kasası aklına gelcek heryerde kullanan var.
Abi çatlağın içini doldur üsten bu ürünü sık kuruyunca folyo kaplama gibi bişey oluyo kolay kolay kalkmıyomuş , boyarken uclarını iyice içeri doğru boya folyo gibi olunca ucu kalkmazsa kolay kolay bişey olmuyomuş , bende araştırdım biraz süper ürün ama bana pahalı geldi 200ml spreyi 54tl civarı diğer forumlarda satan biri var sahibindende ise 54 ve 60tl iki fiyat var.
öncesi
[Resim: dscf0039k.jpg]
sonrası
[Resim: samedium.jpg]
Uygulama resimlerine bakınca gayet kullanışlı görünüyor gerçekten, konsol çalışması dikkat gerektirecektir bayağı. Bu arada tampon için on numara çözüm sanki, parlaklığa bakılırsa...
Abi ürün normalde kuruyunca mat oluyo ama konsol neden parlak bilmiyorum , ürünün ayrıca parlatıcısı var ondan kullanmış olabilir açıklamasını pek okumadım açıkcası.

Çokda dikkate gerek yok abi sökülme videolarına bak çok kolay söküyolar altına hiç zarar vermeden
panjurdan sökme
http://www.youtube.com/watch?v=0rqL60znJpc
janttan sökme
http://www.youtube.com/watch?v=cgzyX960bQA
renk seçeneklerine bakarsan simli parlak renkleri de mevcut,
dikkat kısmına gelince ben sökmeden değil de uygulama kısmında dikkatten bahsettim, hani kalın kaçmasın ya da düğmelerin üzerine sıkılmasın diye. Biraz da ucuz olsa iyimiş
güzel bişeye benziyo fakat göğüs çatlaklarına yapmak için için öncelikle göğüsün çatlaklarının içini başka bişeyle doldurmak lazım silikon veya benzeri bişeyle sonra üzerine bundan atmak gerekirki bu sadece balon tarzında bi folyo oluyo çatlaklar yine dışından belli olacaktır.. çatlaklara macun cekip yada çatlakların dışa cıkan kısımlarını maket bıcayla kesip yine içini doldurmak gerekiyo.düz bi zemin elde edincede bu uygulana bilir.. aynı şeyi göğüs tamircileride yapıyo bu sadece boya niyetine kullanılabilir bence çatlaklarını kapatacağını sanmam..
Harika bir ürünmüş yahu göğüs orta konsol çok güzel olur bununla Smile
merak ettiğim tek şey bu ürün sadece boya işlevi mi görüyor yoksa bizim ön konsola sıkıldığında yeni nesil araçlar gibi pürüzsüz bir malzeme mi çıkacak ortaya.

Şayet öyle ise çift renk konsol uygulamasında güzel sonuçlar çıkacaktır
Abi sökme videolarına baktıysan çok ince lastik gibi sünen bi madde haline geliyo düz yüzeyde düz olur büyük ihtimal ama bizim konsolu direk bunla düz yapamayız macun ve zımparadan sonra düz olur ama onu yaptıksan sonra normal boyada kullansan olur.
Sayfalar: 1 2 3