Tofas Team

Tam Versiyon: LPG Ruhsata 1 Ay içinde işletilmez ise cezası?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar araca 09.05.2012 tarihinde LPG taktırdım ve aracın muayenesini 02.06.2012 tarihinde yaptırdım buraya kadar sıkıntı yok. Ancak iş şimdi trafiğe ruhsata işletmeye geldi ancak randevular dolu ve ben işlemleri 10.06.2012 tarihinde ancak yapabiliyor olursam bir ceza ödermiyim.
Fatura tarihinden itibaren 1 ay içinde işletmek gerekiyormuş ruhsata. Eğer işlemleri yaptırmaya gittiğimde ceza öder isem nekadar öderim?
İşletmeyen arkadaşlar muayeneye giderken lpg söküp öyle muayeneden geçiyorlar genelde, sizin lpg ile gitmeniz gaflet olmuş desek yeri Frown Muayene olmamış olsa lpg fatura tarihinizi yakın bir zamana kestirmeniz de tavsiye edilebilirdi ancak o yolu da kapatmışsınız maalesef.
Ceza kısmına elbet bir şey isterler ancak çok fazla tutacağı kanaatinde değilim, yine de haber bekliyoruz sizden.
açıkcası benim muayene vardı daha ama ben lpg taktırdığım için tekrar muayene yaptırdım. Herşey yasal olsun sıkıntı olmasın diye, ama şimdi trafik tesciline giderkende 1 aylık süreye bakılıyorsa işte o sıkıntı olacak gibi.
Sizin yapmanız gereken muayeneye gitmeyecktiniz, trafik çekerse de yeni taktırdım deniyorum faturamı kestirip yarın işleteceğim demek olacaktı ve gidip takılan yerden fatura alıp işletecektiniz. Elinizi verdiniz bi kere efendim, kaçışı yok artık sizin için
randevu almadan git hallet orada biraz sıra beklersin ama işlemin olur zaten sen muaneye girmicen sadece gaza bakılacak
(06.06.2012, 17:41)gkhan yazdı: [ -> ]randevu almadan git hallet orada biraz sıra beklersin ama işlemin olur zaten sen muaneye girmicen sadece gaza bakılacak
Muayene girdim herşeyine baktılar yani sırf lpg için bakmadılar. Hatta frenden geçemedi sonra tekrar gittim yine herşeyine baktılar. Bugün itibariyle 1 ay dolmadan ruhsatı alıyorum Allah'ın izniyle.