Tofas Team

Tam Versiyon: fokurdama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
iyi günler arkdaşlar arba 90da bşile osa fokurduyo su atıyo anlamadım gitti conta yeni degişti müşür yeni deişti açık termostat takıldı artyatör kapagı takıldı anlamadım gitti fokur duyo iste Frown
İlginç Confused radyatörünüz sağlam mı peki? Tıkalı olursa su dolaşamaz tam olarak ve tamamı soğumaz. Devirdaim tam faal mi?
Kireçlenmiş olabilir kireç çözücü işinizi görebilir ama eğerki radyatörünüzde delik varsa ve bu delikleri kireçler tıkadıysa o delikler serbest kalacaktır ve su kaçıracaktır Smile aynısı başıma geldi söylediler dinlemedim kireçleri çözdüm radyatör delinmiş poşet gibi su kaçırıyordu Big Grin değişmek zorunda kaldım
En berbat problem o, radyatörcü sökerken radyatör ekmek gibi kırılıyor.
Olur da radyatör değişmesi gerekirse ince radyatör taktırın, çabuk soğur ve araç çalışınca 90a çabuk ulaşır, harekete geçtiğiniz anda 70e sabitlenir hararetiniz.
benimki 90 a zor çıkıyor kolay iniyor ^^
1-Conta arızası-Silindir kapak contası mı yeni ? Kapakta eğrilik varmıydı ? Tam sıkıldı mı kapak ? İkinci kez sıkıldı mı ? Kapakta çatlak olma ihtimali ?
2-Elinizde başka radyatör kapağı var mı onla deneyin.
3-Sıcaklık müşürü değişti mi ? 90'da iken 100'de olmasın ?
vallah anlamadım bugunde hiç bi problem yapmadı gavur gibi asvat kazıdı bide sıfıra yatarken tayır tayır surtme buldu geldi Frown
Dediğimiz gibi radyatörü kontrol ettirin ve devirdaim yapıyor mu tam öğrenin efendim, sıcak su motorda sıkışıp kaldıktan sonra bir şey ifade etmez diğer değişiklikler. Sistemin izlenip hatanın nerden olduğu belirlenmeli ki değişen parçaların da % 100 faal çalışacağı garantisi yoktur.
acilen tamırcıye götürün yağ ile su bırbırıne karıstırmadan, gormeden bırsey denemez. yağa su karısırsa motor indirmeye bıle gıder.
Tüccar korkutma adamı Big Grin bi diğer tarafa baksın
Sayfalar: 1 2