Tofas Team

Tam Versiyon: Acil araç çalışmıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Bugün soktum.bujiler sağlamdı kuruydu. bobin sağlamdı.tevzi makarası kapak yenilendi.sogutucu 0 buldum yan sanayii 56₺ değiştirdim çıkan soğutucunun soketi ne hikmetse gress yağı doluydu.herseyi kontrol ettim tamam, distribütör dişlileri sağlam dönüyor mars basınca.

Şimdi olay,bobin ateşliyor ama distribütör bujiye yollamiyor öylece kaldı araba mekanik hiç bı sorun yok gözlemlediğim kadarıyla.

Mustafa ayarladığı n için sağol telefondan yapınca çorba oldu Smile
Tevzi makarası bobin kablosundan gelen kıvılcımı buji kablolarına sektiriyor.Bobin kablosunda kıvılcım varsa tevziden seker buji kablolarına geçer kapak bozuk olabilir mi ?
@Falcon417 kapak yan sanayii makara yan sanayii ikisinde tertemiz taze kırık çıkık yok ama emin olamıyorum
distirbitör soğutucuya baktır
(20.08.2019, 23:02)OmerPBG yazdı: [ -> ]distirbitör soğutucuya baktır

Onu değiştirdim Ömer distribütör kendisi hariç herşey yeni
Seninki gibi sorun bendede olmustu bobin sogutucu degistik calismadi parcaci anlayisli davrandi geri aldi baska bi distrubutor takinca calismisti yeni distrubuyor almistim o zaman ateslemde vardi benimkinde ne hikmetse calismiyordu sorunu o sekilde cozmustum

Cene suyunun yaninda tir parkina kadar vurdurmaya calistim almamisti cinarlidan ?
Abi bende Çınarlı dayım herhalde dediğin yere kadar vurdurucam bende yarın cikmaciya gidip distribütör alicam 2 el ugrasicaz mecbur Smile
Abi sök ateşleme nin artı kablosunu disprator kapahinida çıkart marşa bas platin donecekmi hafif aracı haraket ettir kakarak bak donecekmi elinle yokla donecekmi belki disprator bakımsızlıktan mefta olmuş tur dağıtmıyor olabilir bujilere
(21.08.2019, 14:12)MoD16 yazdı: [ -> ]Abi sök ateşleme nin artı kablosunu disprator kapahinida çıkart marşa bas platin donecekmi hafif aracı haraket ettir kakarak bak donecekmi elinle yokla donecekmi belki disprator bakımsızlıktan mefta olmuş tur dağıtmıyor olabilir bujilere

Yok kardeşim o da dönüyor krikoyla kaldırıp 5 e aldık çevirdik dönüyor soktuk senteye aldık tekrar ayarladım olmuyor.

Dün gittim 2,el benimkinden daha temiz orj mako distribütör aldım içinde demir talaşı bile yoktu çalışan araçtan sökülmüş,tekrar senteye alıp ayarladım,kapağı ,tevzi makarasini soğutucuyu yeniledim.
Bobin çakıyor, distribütör cakmiyor sorun burada içinde de ne var çözemedim sokulecek birşeyde degil.yan sanayii 250₺ orj 350₺ en düşük fiyat ateş pahasi nasıl cozecem bilmiyorum.
Arkadaşlar çıkma distribütör üstünde yansanayi soğutucu ile taktık. çok düşük voltaj geliyor,galiba 0 alicam ama şunu öğrenmek sormak istiyorum L model distribütör ün slx distribütör den soğutucu haricinde başka bı farkı -+ si var mı varsa nelerdir.
Sayfalar: 1 2 3