Tofas Team

Tam Versiyon: Muayeneden Geçtim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Yaklaşık 5 gün önce şu konuyu açmıştım. Daha sonrasında Cumartesi günü muayene gittim. Gitmeden önce aracımda şu parçaları değiştirdim/bakım/tamir yaptırdım.
direksiyon kutusu tamiri
direksiyon kayışı
direksiyon yağı
arka balatalar
elektrik aksamları
far ve fren testi
ve emniyet kemerlerine baktırdım.

Daha sonrasında cumartesi günü aracım yapıldı diyerek hiç bir aksamını kontrol etmeden. Muayene gittim sıramı aldım ve aracımı bekleme alanına aldım. Sıra bana geldi aracı aldılar ve en ine ayrıntısına kadar kontrollerini yaptılar. İstasyonun diğer tarafına geçtim ve aracımı memurdan teslim aldım. Tam istasyonda müsait bir yere aracımı çekecekken arka stoların yanmadığı memur fark etti. Ne dediysem kabul etmedi ve muayeneden geçirmedi. Dün tekrar gittim. Muayeneyi geçtim.
Şunu anladım ki hiç bir ustanın yaptığı işe güvenmemeliyiz.

Not: Araç muayenesini kalabalık bir istasyondan almak daha mantıklı böylece arabaları çok incelemiyorlar. Benim aracımı son anda fark etti yoksa o şekilde geçebiliyordum. Ek olarak emniyet kemerlerine hiç bakmadı diyebilirim.
Hadi hayırlı olsun Smile valla bizim burdada tam aksi ilçe merkezimiz çok kalabalık çokta kıl insanlar var kaportadaki dalgalanmaya bakıcak elinden gelse Smile daha sakin ilçelerde çok incelemiyorlar burda yani bölge bölge farklılık gösteriyo
Hayırlı uğurlu olsun 2 sene kafan rahat Big Grin
Ruhsat gönderilerek yapılan muayeneden buralara gelmek çok güzel, böylelikle hem araçlar bakımlı oluyor, büyük arızalara olabilecek tehlikeli olaylara karşı önlem alınmış oluyor.
Hayırlı olsun 2 sene rahatsınız Smile
(06.08.2019, 11:22)lu380 yazdı: [ -> ]Hadi hayırlı olsun Smile valla bizim burdada tam aksi ilçe merkezimiz çok kalabalık çokta kıl insanlar var kaportadaki dalgalanmaya bakıcak elinden gelse Smile daha sakin ilçelerde çok incelemiyorlar burda yani bölge bölge farklılık gösteriyo

Normalde burda da inceleme çok fazla ama akşam saatlerine gelindikçe artık bitsinde kurtulalım moduna gidiyorlar heralde Big Grin

(06.08.2019, 11:25)hn609 yazdı: [ -> ]Hayırlı uğurlu olsun 2 sene kafan rahat Big Grin

Çok şükür 2 yıl kafa dinleyeceğim Big Grin 2 günde bitirdiler beni

(06.08.2019, 11:55)mirafiori131 yazdı: [ -> ]Ruhsat gönderilerek yapılan muayeneden buralara gelmek çok güzel, böylelikle hem araçlar bakımlı oluyor, büyük arızalara olabilecek tehlikeli olaylara karşı önlem alınmış oluyor.
Hayırlı olsun 2 sene rahatsınız Smile

Teşekkürler 2 yıl boyuna muayene istasyonundan uzak duracağım Smile
hayırlı uğurlu olsun muayene insanların güvenliği için şart o yüzden dikkat etmek gerek muayenesiz binmemeliyiz
kalabalık yada az önemli olan sizin ve diğer sürücülerin güvenliği geçmiş olsun
Geçmiş olsun darısı diğer üyelere Big Grin inşallah