Tofas Team

Tam Versiyon: Xenon Ampuller
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar şu xenon ampullerden almak istiyorum.. bunları kısası uzunu çalışacak şekilde xenon ampullerden takmak istiyorum.. üzerindekini söküp direk takacam balans felan öyle ayrıntıya girmiycem ne almam gerekiyo kalitelilerinden ne tavsiye edersiniz ? ismi felan nedir bunların ?
Xenon tip far ampülü almak istiyorsunuz galiba

http://www.hepsiburada.com/liste/hid-xenon-tip-far-ampulu-h4-12v10090w-gercek-beyaz-1004736/productDetails.aspx?productId=otctn1004736&categoryId=20024642&SKU=OTCTN1004736

6-7 aydır bu ürünü kullanıyorum.Beyaz ışıkda veriyor.Tabi xenonla kıyaslamaz.
Philips'nin daha kaliteli ampülleri var ancak bence o kadar para vermeye gerek yok.Hepsiburadan almasanız bile aksesuarcılarda da 10-15 liraya satıyorlar çiftini.

Xenon set almak istersenizde 50 TL'den başlıyor.Yalnız sadece kısaları xenon uzunları sarı yanar hem uzun hem kısa xenonlar biraz daha pahalı.
Ankara gibi bi ilde o beyaz ampuller sizi çok zor durumlara sokar yaz dışında önünüzü görmeden gidersiniz yağmurda karda görüş sıfır olur.

Tavsiyem xenon almanız olur bu ampullere hiç bulaşmayın ama denemek istersenizde kaliteli olanlardan alın diğer ampuller başınızı ağrıtabilir. Osram kaliteli ve uygundur Philips kaliteli ama Osrama göre daha pahalıdır.
anladım teşekkürler yardımlarınız için.