Tofas Team

Tam Versiyon: Xenon far ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar. Farlara ve sislere 6000K xenon taktırmayı düşünüyorum, H4 ve H3 sanırım. Bi dünya model var. Ampulü ve balansı su geçirmeyenleri iyi gibi duruyor ama bir de gece aydınlatması iyi olmalı tabikide. Aranızda xenon taktıran, marka,model vb. önerisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...
Sizede merhaba. Ben "sentinel" marka kullanıyorum, farlarım H4 8000K Bi-xenon yani uzunlarda kısalarda xenon, sislerim H3 10000K. Hemen hemen 2 senedir kullanıyorum, motoruda yıkatıyorum şimdiye kadar bir arızası olmadı, aydınlatmasıda güzel, kolay ayar tutuyor. Kısacası memnunum yani Smile
Yunus'un gerçekten sisleri de farları da 10 numara.İlk defa gördüğümde 100 metreden belli ediyor kendini gündüz ışığında.
Tamam Emre. O markayı araştırcam. 6000K düşünüyorum ben.
Işık şiddetinde marka fark etmez halojen gibi değil her xenon aynı gücte ışık verir. Ben garantisiz bi marka almıştım tanıdık olduğundan çok sorun etmedim garantiyi , size paranız varsa monza,philips tavsiye ederim 250-350 arası çok derseniz garantili her ürün olabilir. Emrenin kullandığı marka az çok duyulmuş bi marka ondan da alabilirsiniz.
Umut abi gerçekten canlı şahit Smile gecede gördü gündüzde nasıl aydınlattığında Smile Ben aldığımda H4 ler 200, H3 ler 150 TL idi, ayrıca garantiside vardı. Abimde aynı markadan kullanıyor ikimizde memnunuz. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.

http://www.tofasteam.com/Konu-xenon-sis-orjinal-xenon-far-yapim-asamasi.html?page=2
Konun en sonunda ufak bir video var onuda izlersen aklında biraz fikir oluşur zaten Smile
Monza-Philips gibi kaliteliler hariç hepsi aynıdır.Yani bunlardan başka bişey düşünüyorsanız hiç boşuna araştırmayın.Alırken de 3-4 fazla verip garantili alın derim.