Tofas Team

Tam Versiyon: 25 yılın verdiği güneş yanıkları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm. Aracımın her yerinde güneş yanıkları mevcut.Özellikle tavan fabrikadan çıkan sac hali gibi kaldı. Güneş yanığı kapatan dükkana gittiğimde tertemiz yaparım ama yanıklar fazla olduğu için komple boya parasına yakın olur dedi. Tavan hariç pasta boya koruma tarzı işlem yaptırmayı düşünüyorum. Gönlümden geçen komple boya ama 3500-4000 lira fiyatı var güzel işçilikli olanın. Tavana kaplamaya 500 lira istediler ayrıca. Ama tavana elletmek istemiyorum.

[Resim: IMG-20190621-132415.jpg]

[Resim: IMG-20190621-132432.jpg]

[Resim: IMG-20190621-132439.jpg]

[Resim: IMG-20190621-132427.jpg]

[Resim: IMG-20190621-132448.jpg]

Sadece sol arka kapı boyalı. İşlemden sonra renk açılmasını pek önemsemiyorum. Tavan hariç renkler eşit olsa yeter. Önerilerinizi bekliyorum.
Aracın orjinal kalmasını istiyorsan boya işi düşünmüyorsan politech firmasının sprey kaplamalarından yaptıracaksın araç boya koduna göre hazırlanıyor aracı aynen boya yapar gibi kaplıyorlar istediğinde söküp çıkartabiliyorsun instagramdan paylaşımlarına bakabilirsin ama tabi bu da ucuz olmayacak avantajı araç orjinal kalacak
Abi aslında her koşulda araba komple boyanacak. Ufak kaporta işleri de var. Fotoğraflarda belki belli olmaz ama ufak göçükler var. Arabaya yüklü bi masraf yaptım zaten boya işi için pek para ayıramam. Politech ne kadar tutar bilmem ama o tarz yapıcağıma üstüne biraz daha koyar boyatırım kaporta boya fabrika çıkışı gibi olur diye düşünüyorum. Kırmızı bi şahin görmüştüm pasta yapılmış. Tabi önceki halini bilmem yanıklı şekilde görmedim. Tavan hariç işlem yapılmıştı. Aracı beğendim. Tavan yanığı benim aracınki kadardı. Ömceden yaptıran varsa bilgi almak istedim. Tanıdık yer var zaten bu işleri yapan. Bursada Autoclub a götürmeyi düşünüyorum.
Ben hobi olarak Detailing ile ilgileniyorum, bu iş bir uygulama ile geçecek bir iş değil tek çare boya.

Ayrıca Autoclub gibi  3-5 saatte uygulama yapan firmaya ben aracımı yıkama için bile bırakmam. Butik olarak bu işi yapan yerleri tercih etmenizi tavsiye ederim.
Autoclub tanıdık olduğu için aklıma geldi abi yoksa ilk tercihim olmaz. Zaten komple boya en mantıklısı ama bütçe sebebiyle şuan pasta işine falan yöneldim.
@txs16 ile irtibata geç bakalım o da bursada
aracını kaplatma düşünmedin mi hiç ? nasılsa boyatcam diyorsun ya ondan dedim kardeşim ? seramik kaplama yada ?
Seramik bu durumdaki boyaya uygulanmaz.
s.a. ben binebildiğim kadar binicem diyorsan komple boyadan baska hiçbirşey kurtarmaz he yok satarım vs diyorsan hiç elleme alan kişi zevkine göre ister yaptırır ister yaptrımaz ..arac ne istiyor : komple boya diye bagırıyor fiyatta birşeyler yaparız komple boya da ..o vernik yanıklarını yapanlar var biz yapmıyoruz ama vernik yanıgı vs yaptırıp aradan 1 sene bile gecmeden bize gelip komple boya attıgımız biçok aracta var .

kaport boya komple girersek tabanca gibi olur tabi arac görülmeden fiyat verilmez bizim için skıntı değil gel çayımızı iç bakalım aracına neler yapılır herşeyi söyleyelim sana kaporta+boya benden sana tavsiye başka yerde de boyatablrsin ama onun haricinde yaptıracgın hiçbir işlem komple boya gibi olmayacak haberin olsun özelden sana bilgi atarım