Tofas Team

Tam Versiyon: Ufak bir çizikli araç kazası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Haksız oldugumu düşündüğüm çok ufak bir gocüklü kaza yaptım.Ama Allah ıslah etsin bu insanları adamın çıkardığı yaygara panik kavga sebebi resmen.Yanımdaki komşumla kavga edicekti ihtiyardı karşı araçın sahibi.Benim komşumda ihtiyardı.Ama adamı ben dövmemek için zor durdum.Aracta ufak göçük var abi böyle iş olmaz.Bizim toplumumuz neden bu halde sorarım size.Ama benim kartalında ön tampon köşe tarafına geldi bilirsiniz kolay kolay kırılmaz o köşeler tamponda hala taş gibi ?

İlk kazam oldu şimdi tutunaklar falanda tutuldu.Bana karşı sigorta benden para ister ?. Göçük vakumlancak küçük bir pasta cila en fazla yapılacak olan.

Benden para ister yazmışım istermi dicektim.
Nisan ayında bende kaza yaptım ve dediğin durumla karşılaştım. Ne diyelim allah insanlara akıl fikir versin. Soruna gelecek olursak eğer suç sendeyse senin sigortan karşı tarafın arabasını yaptırır ve senden extra ücret talep etmez ama kaza tramerde gözükürse birdaha ki sigortanı daha pahalı yaptırısın durum bundan ibarettir.
Sağolasın tramerde gozukurmu ufak tefek kaza onu bilmiyorum.Yada hangi durumlarda gözükür
(12.07.2019, 22:03)etask1nn yazdı: [ -> ]Sağolasın tramerde gozukurmu ufak tefek kaza onu bilmiyorum.Yada hangi durumlarda gözükür

öncelikle geçmiş olsun tramerde gözükür mü valla aranızda anlaşırsanız gözükmez ama tutanak vs olursa 25 tl dahi gözüküyor 2 sene önce ilk doğanı aldığım zamanlarda sokaktan çıkıyorum baktım gelen giden yok çıktım çıkmamla sağ ön çamurluktan batırtı kopması bir oldu çamurluk söküldü takıldı boyandı işlem tutarı sigortasına yansıdı benimde tramerime ha buarada 80 model araç tramer kaydı soran var onları allah ıslah etsin sonuçta bu araçlar belli avrupa araç olsa anlarım bunlara tramer soranında neyse tramere takılma olduki satıcan çıktı anlatrsın derdini begenmezse almasın
Reis benim araçta sorunum yok.Tamir falan hiçbir şeyim. Yok karşı taraftaki hatsiz sinirlerimi bozdu arabası altın kaplama sanarsın.Yaşıda büyük alttan aldık.Tutanak tutuldu verdik eline ne yaparsa yapsın artık.
bu tür durumlarda bakılır. diyelim 50 100 tl ile düzelecek birşey. tutanak işleme konulmaz. senin zararınadır. bir sonraki sigorta da fazla ücret çıkar. hasarsızlık indirimin felan gider. Tabi anlayışsız insan olursa laftan anlamadığından tutanak felan mecbur giriyor işin içine. Abime arkadan biri vurmuştu. adam vermiş numarasını, işi bitince anlaşıp yaptırmışlar. abim de anlayışlı. Allah var karşı taraf da anlayışlıydı diyor. kendini bilmez insanla uğraşmak zor.
Baktın adamı tavrı tavır değil tutanak tutup yol vercen en temizi yoksa karakolluk olunuyor.
(12.07.2019, 23:41)etask1nn yazdı: [ -> ]Baktın adamı tavrı tavır değil tutanak tutup yol vercen en temizi yoksa karakolluk olunuyor.

Aynen öle kardeşim benim çarptığım adamda üstüme yürüdü bende yürüdüm derken baktım olay büyüyüncek polis istedi polisi aradım geldi aranızda anlaşın dedi neyse tamam deyip polisi yolladık adam bu seferde kaskocusunu sigortacasını kim varsa aradı. Bende babamı aradım babam aramızda halleşelim dedi zaten fazla bişiy de yok dedi adam kabul etmedi tabi neyse adamın kaskocusu tutanakları tuttu. Sonuç: hiçbişiy çıkmadı tutanaktan arayanda olmadı zaten. Böyle durumlarda sakin olmakta fayda var. Öfkeyle kalkan zararla oturur...

(12.07.2019, 22:03)etask1nn yazdı: [ -> ]Sağolasın tramerde gozukurmu ufak tefek kaza onu bilmiyorum.Yada hangi durumlarda gözükür

Ufakta olsa gözükür çünkü karşı tarafa zarar verdiğin için senin arabanda bişiy yoksa fotoğrafını çek dursun yarın öbür gün satarken elinde kanıtın olur.
Eyvallah sagolasın