Tofas Team

Tam Versiyon: Uzun Hüzmeli Fara Geçis
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Hayır Olmamış
Çok kesin oldu bu (: Nasıl olacak bu iş @Falcon417 hocam(: Yeşil kablo dediniz , şimdi sensörü yeşil kabloya bağlayınca far kolu kapalı olsa dahi , kol aşağı inerek uzun farı yakar mı diyorsunuz ? Şuan hali hazırda kol kapalıyken yada parklar açıkken inmiyor yalnızca farlar açıkken iniyor .
Tahminim bizim modellerde çalışan kablo sizin modellerde bu fişte bulunuyor o kabloya artı temas ettirerek emin olabilirsin hemen kısa farlar yanacaktır kolu aşağı indirince uzunlara geçecektir sağlamasını yapınca modülü ona bağla işlem tamam
@Falcon417 hocam iyi hoş güzel ama uzun fara gecmek için kısayı açmamızın sebebi kolda fiziksel engel olması , far yıkama gibi farlar açık olmadan calismayan elektriksel bir düzenek değil yani . Mekanik olarak uzuna geçiş için kısa far konumuna gelmeli o kol . O kabloya + versem dahi kol kapalı konumda mekanik olarak aşağı inmeyecektir ve ben yine farı açmak mecburiyetinde kalacağım . Buda suanki ile aynı şey olur . Yanlışım varsa düzeltin lütfen .Sizdeki sistemi videoya alıp paylaşır mısınız ?
Sen bi dediğimi dene olmazsa tekrar konuşuruz
Sen bi tur çeviriyorsun far açılıyor kolu aşağı çekiyorsun uzun oluyor
Biz far düğmesini açıyoruz kolu aşağı çekiyoruz uzun oluyor aynı şey
Sizde far düğmesi açılmadan kol aşağı inebiliyor mu ? Bugün yeşil kabloya +verip , kol kapalıyken aşağı indirmeyi deneyeceğim .
Far düğmesindeki yeşile artı verirsem videodaki gibi oluyor
Sana şöyle anlatayım farı yakmak için parktan sonra bir tur çeviriyorsun ya kolu oradaki anahtarlama işini o yeşile artı vererek yapmış oluyorsun sonra kolu aşağı indir uzuna geçiyor zaten
Ben çevirmeli kolda da aynı renk olduğunu düşünüyorum o kabloyu bi test et göreceksin
Falcon hocam dediğinizi anladım . Ancak dediğiniz gibi yaparsak far kolu , far kademesinde kalmalı . O zamanda kontak her açıldığında far yanmaz mı ? Modül motor çalışmadan farı yakmiyor .
Hayır far koluyla işin kalmıyor modül açarsa far çalışır kolu aşağı çekersin uzuna alır selektör yaparsın olur yani
@Falcon417 hocam dediğinizi yaptım ancak ise yaramadı . Şimdi iş modül yada roleye döndü . Bana öyle bir role ya da modül lazım ki selektorden 3 saniye alınca uzun far kablosu bağlı olan bacağa çıkış verecek , tekrar 3 saniye alınca k çıkışı kesecek bir malzeme gerek . Bunun örneği var mı ya da imal edebilecek kim var ?
Sayfalar: 1 2 3