Tofas Team

Tam Versiyon: koleksiyona restarasyonla devam
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
malum karadeniz bolgesinde yuk tasima isi fazla oldugu icin kartalla tasimak zor oluyordu bende 1976 model cekme belgeli 5 senedir yatan bir anadol buldum. pazarligi ettim 1300 tl ye anlastik cekme belgeli devrini aldiktan sonra cekiciyle koye goturdum.
[Resim: 20190615-184843.jpg]

[Resim: 20190615-184913.jpg]

[Resim: 20190621-112457.jpg]
cektim kapinin onune kabasini yikayip yosunlardan kurtardim baktim motor durumuna mars basiyor ama atesleme yok bobin saglam buji kablolari platin meksefe buji dispritor kapagini degisecegim ins. ondan sonra calisacaktir. en son calisir halde birakilmis. malzeme olmadi icin motoru oyle biraktim kasayi ve lpg tesisatini soktum. yarim depo lpg vardi uzulerek actim uctu gitti ?
[Resim: 20190621-170637.jpg]

[Resim: 20190621-170644.jpg]

[Resim: 20190621-170622.jpg]
kasada biraz kaynaklik isleri var saseleri felan o kadar kotu degil zimpara boya atacam saselere motoru calistirdiktan sonra frenleri elden gecirip kupayi ele almayi planliyorum . oyle cok iyi bise olmasina gerek yok sonucta koyde cay tasimak icin kullanacagiz ama gel gorki kendimi tutamiyom yaptimmi iyi bise olsun istiyom icimden gecen ilerde trafige tekrar sokarim ama gerek yok . yuk icin bunu koyde kullanip kartali satip baska binek araba alma plani var ailece bakalim ilerleyen zamanlarda ne olur. yaptikca ekleme yaparim.
Neden olmasın dimi samet hihihi

[Resim: RgYBJa.jpg]
abi goruyom bunlari kanim kayniyor bbs rs 2 leri 131 e uyduramadim gittti anadolami taksam ne yapsam bilemedim. bu cekme belgeliyi trafige sokmak icin ne kadar masraf gidiyor muaynesi olacak o ayri soforler odasina vs para yatiyormu yada trafik subeye ortalama ne gider 131 i satip bunu trafige soksam sigortasi cok cikarmi acaba kafamda deli sorular.
O motor ne durumda bbsleri çekmezse napacan o da var .Bu çekme belgesi işlerini bilmiyorum valla
motor efsaneye gore iyi durumda ama calstirmadan belli olmaz. bakalim ilerleyen zamanlarda ne olur .belgeyi satacaktim ruhsati daha dogrusu ama dursun kenarda belki trafige sokarim.
dostum çekme belgeli araçı sokmak biraz masraflı netten bulduklarım bunlar ama üç aşağı beş yukarı bunlardır 
 Çekme Belgeli Araç Trafiğe Çıkarma Masrafı 2018 ve İstenen BelgelerÇekme belgeli araç trafiğe çıkarma masrafı 2018 için öncelikle Emniyet Müdürlüğü içerisinde Trafik Şubeye gidilmesi gerekmektedir. Burada yapılması gereken işlemler ile hazır edilmesi gereken belgeler şunlardır:
  • Ek-1 Belgesi
  • Dilekçe
  • Şoförler Odası Dosyası
  • Araç Sahibi Kimliği
  • Trafik Tescil Belgeleri
  • Zorunlu Trafik Sigortası
  • Araç Muayenesi Geçerlilik Belgesi
Burada bahsedilen belgelerin tamamının hazır edilmesi gerekmektedir. Bunlardan bir tanesini eksik olması durumunda sizi söz konusu belgeyi almanız için tekrar yollayacaklardır. Bu da ciddi bir zaman kaybı anlamına gelmektedir. Yukarıdaki belgelerin birçoğu aynı yerden alındığı için Emniyet Müdürlüğüne gelmeden önce hazırlanması son derece kolaydır.

ek 1 belgesi fiyatı değişmediyse en son 15 tl idi 1000 tl sigorta de muayene ücretide 300 tl de plaka ruhsat vs 300 tl ona de sana 2-3 bine patlar ama genede sormak lazım bunları haberi nolsun
ortalama 3 bin gidiyor o zaman baya masrafli olur bakayim 131 satsam diyorum satarsam bi dusunurum anadol kullanmayi nasil olsa cekme belgeli duruyor ilerde degerlendiririm.
[Resim: 20190627-193009.jpg]
hayirlu olsun gene kendimi kaybettim be bulduysam sokuyom .elektrik tesisatini komple cikarttim camlari soktum. sirada kupa var kupayi alacam altina saseleri elden gecirip boyayacam. komple atesleme sistemini degistirdim dispititor kapagi buji buji kablosu platin meksefe dagitici hepsi 200 tl calistirdim gidisi guzel frenler kronik olarak anadollarda sisiyor biraz zayif tofas fren sistemi dusunuyom .arada 2 ye gecmiyor gidisi on numara kasa yok ucuyor g
resmen?
[Resim: 20190627-193021.jpg]
çok uyguna almışsın bunu çekme belgeli haliyle hurdacılar 4500 tl ye alıyor
piyasada burada dedigin gibi 4 5 gibi fiyat veriyorlar cekme belgeli aldim gorunen ilerleyen zamanlarda trafige sokqcam gibi kimple sifirliyom elime ne gelirse sokuyom saseyi elden gecirip boyayacam sonra kupasi kasasi elektrik tesisati doseme vs yaptikca palyasacam.
Sayfalar: 1 2