Tofas Team

Tam Versiyon: Geç marş alma (video var)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar,
Geç marj almayı bir türlü çözemedim bazen hiç almıyor.
Buji yeni, Buji kablo yeni, akü dinomo yeni, akü yeni 60 amper inci, platin meksefe yeni, gaz tesisatı komple yeni Atiker aklıma gelen bunlar.

https://youtu.be/IjRozp-I5I4
gaz ayarıyla avans ayarı düzgünmü
Yapıldı onlarda komple karbüratör temizliği sırasında
93 şahin s yazmışsın ama düz motor araç heralde. Araç motor sıcak ve soğuk her zaman mı geç marş alıyor. Videoda soğuk gibi motor. Rolanti dalgalı gibi ses geliyor.
Aynen rolenti dalgalı sicakken biraz daha çabuk marş alıyor sogukken 6-7 saniye sicakken 3_4 saniye diyebilirim var bir problem de tespit edemiyorlar , atesleme bobini ve marş motoruna baktirmadim bir tek
Önce şunu söyleyeyim rölanti sesin aynı dereceli eksantrik gibi ve güzel Smile
Akşam bırakıp sabah marş yaptığında 3-4 saniye sürmesi normal karşılanabilir. Sonuçta düz motor direk gazda marş yapıyoruz. Tolere edilebilir. Ve şu anki İstanbul havası için. Tabi temmuz ağustos için bu saniyelerde olmamalı. Marş motoru sorunlu olsa bile rölanti sorunu sorunun tek ondan kaynaklanmadığını gösteriyor. Gaz ve avans ayarı başka bir yere daha baktırılıp sorun devam etmesi halinde elektriksel sorun aranmalı gibi.
@frknyksl anlayamadım kardeşim bende sende İstanbul dasin sanırım neresinde oturuyorsun . Bu arada Mustafa abi sende baktın mı videoya ya senin görüşün nedir ? @Falcon417
Bahçelievler-Bağcılar tarafındayım.
Benzinde de aynı şekilde mi ?
@Falcon417 aynı abi onuda denedim
Sayfalar: 1 2