Tofas Team

Tam Versiyon: 11 senelik süpriz
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar aracımı biliyorsunuz 2000 şahin i.e. aracıma kısmetse bu yaz köklü sıfırlama yapacağım ve birkaç aksesuar değişimi de yapmayı düşünüyorum. Yaptıracaklarımdan biri arka bagaj logo iptali ve düğme iptali.

Geçenlerde aracı temizlerken sağına soluna bakıyordum ve aklıma geldi bagaj kilidini açacak olan motoru nereye nasıl monte ediyorlar diyerek bagaj kapağını kaldırıp kilidin yanındaki yuvalara baktım ve o da ne.. Fabrikasyon takılmış bir motor orada duruyor. Ucunda da kilidin dilini çekecek olan demir mil de monteli ancak kilide takılmamış.. Elektrik tesisatı da çekili halde ancak göğüste herhangi bir düğme yok..
Bu durumla karşılaşan varmı son kasalarda bu motor varmıydı ben mi bilmiyormuşum?
İşte Motor:
[Resim: 2BVvE.jpg]

Motorun ucundaki mil (ben dışarı çıkardım)

[Resim: JJTZb.jpg]
daha önce hiç duymadım kabloları takip et nerde bitiyor bi bak istersen :S aracın ilk sahibi deilsen belki senden öncekiler yapmıştır..
İlk sahibiyim motor da orjinal bişey çin malı universal değil. Araçta merkezi kilit var o mantıkla koymuş olabilirler..
(07.05.2012, 21:33)Emre Fırat yazdı: [ -> ]Arkadaşımında ilk sahibi olduğu bi doğan L var ondada mevcut ama bizde bulamadık Smile

Bagajı açma düğmesi varmı peki göğüste?
kabloları takip edin sökün herşeyi belki göğüse değilde yere felan koymuşlardır :S
Babamın İlk Sahibi Olduğu Naylonlu Smile Doğan L sine Baktım Böyle Bir Sistem Göremedim . Aracada Şimdiye Kadar Extradan Vida Bile Konmadı . Sonradan Takılmıştır Gibime Geliyor :/
Doğan L'de başlayan bir uygulama aracın orjinalinde var.Sonradan yapılma değil.Bagaj açma düğmesi yok direk orjinal merkezi kilitle çalışıyor.Ama sadece açık bagajı kilitliyor başka bir fonksiyonu yok.

(07.05.2012, 22:14)denizliLİli ZAFER yazdı: [ -> ]Babamın İlk Sahibi Olduğu Naylonlu Smile Doğan L sine Baktım Böyle Bir Sistem Göremedim . Aracada Şimdiye Kadar Extradan Vida Bile Konmadı . Sonradan Takılmıştır Gibime Geliyor :/

Aracınız 90 Doğan L ondan yok.Yanılmıyorsam 91 Doğan L ile başlıyor bu uygulama.Çünkü kadife koltuk vs'de 91'de başlıyor.
Sonradan takılma diyen arkadaşlar aracı babamla ankara gimat oto AN (o zamanki adı) dan birlikte aldık sıfır. Sonradan yapılma imkanı yok. 06KRL06 nın dediği gibi sanırım. Ben ona bi düğme yaptırırım artık Smile
06KRL06 ' nın dediği gibi o zaman . Peki 06KRL06 , 1991 yılından üretim durana kadar mı var bu sistem ? az önce babamdan duyduğum kadarıyla 1990 2. altı ayında varmış bu donanım. babamın Doğan L ilk altı ay o yüzden bu donanım yokmuş .
Bizimde 98 şahin bizde de var bu motor sadece merkezi kilit ile bagajıda kitliyor. Sıfır aldık aracı sonradan değil bidekide , düğme bağlanabilr mi bilmiyorum ama olursa güzel olur aracı stop etmekle vs uğraşmayız.
Sayfalar: 1 2 3