Tofas Team

Tam Versiyon: eski ustalar da yok eski arabalar da...
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar merhaba. istanbul avcılardan yazıyorum. 94 doğan s var. sanayiye götürüyorum, ustalar aracın yüzüne bile bakmıyor. Bakanlar da tamir yerine yeni parça al değiştireyim diyor. Çoğu sök tak ustası. Arıza tespit yok. daha doğrusu uğraşmak istemiyorlar. Çünkü alt takım için gelen bir modelli arabadan bizden aldığı paranın 10 katını alacak.  Kısacası arkadaşlar eline tornavida anahtar takım taklavat almayan arkadaşlar tofaş almasın. Sanayide üzülürsünüz.
[Resim: 20160506-214245.jpg]
Aynen öyle abi ben sivilde iş makinası tamircisiydim şimdi jandarmada kademeci geldiğim zaman ilk işim takımları dizmek oldu neden mi aynen senin anlattığın durum için afedersiniz ama sanayi usta değil resmen ç*kal dolu zaten burda sanayi de hiç kimsenin de birsey anladığı yok alt takimı da adanada yatırmıştım hatri sayılır bir kac tanıdık usta olduğu için o yüzden şimdilerde en iyi usta kendi arabanı tamir edebiliyorsan senden iyisi yok saygılar
Böyle araçlara sen anlayacaksın abi yoksa çok para harcan sorunun düzelmezde.Ustalar para derdinde abi işimi güzel yapayım da sürekli gelsin yok yapıyım paramı alayım arkamdan sövsünler gelsin tartışalım derdinde birde kendi hatasınıda kabul etmiyorlar Dodgy Gidicin parçayı alacan sen takıcın hem özenerek takıyon hem ustanınkinden sağlam oluyor.
Muğla merkezde çok şükür öyle bir sorun yok ?
Antalya'mın gözünü seveyim. Ama Manavgat'ta aynı.
Büyükşehirler için dediğiniz tamamen doğru ama küçük iller özellikle ilçelerde hala 90ların tofaşı renosu opel fiat ford dolu sanayide.
doğru söz suan bir kaportacıya aracı komple iç dış yaptırcam desen adam sunu diyor yav ben bunu yaparım ama sana pahalıya gelir yada direkman yapmam diyor tampon boyarım çamurluk yaparım alırım diyor artık gelişen teknoloji bizim araçları bitirme noktasına getirdi il bazında demiyorum nereye giderseniz gidin illa yapmam diyen çıkar
Yazın değilde kışın verecen
istanbulda doğan şahine bakan usta sayısı iki elin parmağını geçmez.
bakıp düzgün ilgilenen, iyi iş çıkaran bir elin parmağını geçmiyor.