Tofas Team

Tam Versiyon: Motor Ustası İstanbul Esenyurt Önemli.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bildiginiz sağlam usta varmı tempra motora baktırıcam dun.2 litreye yakın radyatör su bitirmiş.Buyuk ihtimal motor açılcak ama gösterdigim ustalar contada bişi yok diyip durdu. hep kazık hep kazık bildigim ustalar.Bazı yerlerde tofaşa bakmıyor .Tavsiyenizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Bende Beyliküzü nde oturuyorum bir tane iyi ustaya rastlamadım. İmkanınız varsa Gaziosmanpaşa da usta tavsiye ederim.
Gaziosman paşada uzak abi beykentteyim bende fatih sanayiyi bilirsin orasıda uçuk.

Adam conta yeni kapak falan 1300/ bir yer 1500 olamaz o kadar masraf.
Bende Esenyurtdayim arkadaşlar iyi bir usta bulursanız bende giderim .
@etask1nn kardeşim bende esenyurttayım ve iyi usta yok buralarda.bağcılar-güngören oto sanayide ustalığından emin olduğu ustam var ama ben kendim yapıyorum tamirimi işçilik parası bende kalıyor hemde içime siniyor yaptığım her işlem.ama fatih sanayide iyi ustalar varmış dediklerine göre
Dün bıraktım fatih sanayiye ufaktan yaga su karıstırmaya baslamıs araba kopeklenmisti az yag kapağı.triger yazlık müsür kartel vs vs motordu derken 1.500 e hallederim dedi usta ama silindir kapağın iyi durumda degilse 0 alcam dedi.Bakalım adam yaptıgı isin arkasında bir abinin tavsiyesine gittim oraya ama fiyat olarak biraz paglı ama ucuza yer yok.
Adamlar aracı görünce yaptırmasın diye yüksek söylüyorlar. Sanki önceleri bu araçları tamir etmiyorlardı. Selam versen adama araca bakip 50 TL diyor .

@ByYlmzZz kardeşim sen kendin halledebiliyorsan ne güzel. Haklısın ama ben yaptirdigimda benim de içime sinmiyor. Hala geç çalışma sıkıntısı var hiç bir usta çözemedi daha ne yaptıysam yok. Komple gaz tesisatını degistirdim yine yok.
Geç çalışma çoğu şeyden kaynaklanıyo olabilir.Bujiler kablolar.Ateşleme bobinin.aküden.zayıf elektrik en son motora bakarsın.

Benzinde de gecmi çalışmakta.
Benzin de tek sefer alıyor, Buji yeni kablo yeni, sadece ateşleme bobini kaldı değiştirmediğim ama benzinde tekte aldığı için o yapar mı bilemedim.
Yapmaz benzindede almaması gerek ateşleme sorunu varsa.

Herkes söylemiştirde.Lpg ayarında önemli bir mesele
Sayfalar: 1 2