Tofas Team

Tam Versiyon: Taban Çürüğü Hk
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba Beyler Aracımın Diferansiyelini Değiştirirken farkettiğim 2 ayrı çürük buldum.ikiside ortalama futbol topu büyüklüğünde.3 aydır muayene geçiyor ve maddi durumu denkleyemedim daha.o yüzden muayeneyi geçicek derecede uygun yollu önerileriniz varmıdır ?
(03.05.2019, 21:59)ByYlmzZz yazdı: [ -> ]Merhaba Beyler Aracımın Diferansiyelini Değiştirirken farkettiğim 2 ayrı çürük buldum.ikiside ortalama futbol topu büyüklüğünde.3 aydır muayene geçiyor ve maddi durumu denkleyemedim daha.o yüzden muayeneyi geçicek derecede uygun yollu önerileriniz varmıdır ?

Egzoscular saç kaynatıyor üstünede zift her türlü gecer
@Burakalkac hocam ortalama tutarları nedir peki bilgin var mı? ortalama bir futbol topu büyüklüğünde iki tane tabanda çürük var.biri sağ kriko yerinde diğeride aynı şekilde
Merhaba abi
Onun vicdanına kalmış 400 450ye biter gibi
Yaptırdıktan sonra zift atmayı ihmat etme komple altını ziftle kafan rahat olsun
(03.05.2019, 22:31)ByYlmzZz yazdı: [ -> ]@Burakalkac hocam ortalama tutarları nedir peki bilgin var mı? ortalama bir futbol topu büyüklüğünde iki tane tabanda çürük var.biri sağ kriko yerinde diğeride aynı şekilde

Max 75 100 tl başıma geldi ordan biliyorum kardesim
@MoD16 kardeşim kendi kaportacım da o fiyatlara iyi bir işlem yapabiliyor fakat tutarı olabildiğince minimum tutmam gerek.

@Burakalkac sagol hocam.bi kaç egzostçu bulup fiyat kıyaslaması yapayım o zaman benpeki tabandaki çürük için muayene kesinlikle sıkıntı çıkarıyor mu? en azından bi muayeneye girmeyi denesem mi acaba?
(03.05.2019, 23:08)ByYlmzZz yazdı: [ -> ]@MoD16 kardeşim kendi kaportacım da o fiyatlara iyi bir işlem yapabiliyor fakat tutarı olabildiğince minimum tutmam gerek.

@Burakalkac sagol hocam.bi kaç egzostçu bulup fiyat kıyaslaması yapayım o zaman benpeki tabandaki çürük için muayene kesinlikle sıkıntı çıkarıyor mu? en azından bi muayeneye girmeyi denesem mi acaba?
Kesin çıkartıyorlar ama git bi dene 1 ay süresi var. Paran 1 aydan sonra yanar
Egzozcu sac kaynatir da.. lifte kaldirdigin an catır çatır yine gider. Öyle olacak iş değil o.
@kral1903 geçici çözüm arıyorum zaten.kendi kaportacıma aracı verip daha sonra güzel bir şekilde yapıcam
Geçici çözüm arıyorsanız presscilerden o boyutlarda iki tane sac kestirip saça çelik silikon döküp çürük yere yapistirarak dört köşesinden küçük akıllı vida ile tutturup kuruduktan sonra vidaları söküp bi kutu Pütür alıp üzerine atabilirsiniz
Sayfalar: 1 2