Tofas Team

Tam Versiyon: Ayak altı ve tavan lamba gücü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
s.a millet ben ön iki ayak altı aydınlatma olarak aşağıdaki resimde gösterilen 17 cm led lerden yapıştırdım. Geçici olarak yaptım. bunun yerine kumandalı t 10 led takıcam görselliğini görmek amacıyla ama bunların elektriğini park ampüllerinin bulundugu kabloya baglafı park vrya far açıkken yansın diye ama sinyal verirken ufaktan yanıp sönüyor güc kaybı oluyor veya parkda parlak far açıkken daha soluk renkde. gaz verince daha parlak ayak alyı gibi orta direk üstlerinede led bağlamayo dusunuyorm iç aydınlatma için hepsinede açma kapama bağlıcam ama bunun gibi değişiklikler olmaması ve sürekli aynı güçde yanması için bağlantıyı nasıl ve nereye yapmam gerekiyor. Bilgi verir misiniz?

[Resim: 20190426-103753.jpg]
öyle bir güç bağlantısı çok zor Smile farlar bile gaz verince daha güçlü yanıyorsa, artık bu ne olur. role ile direk aküden çeksen belki bir nebze daha iyi yanabilir.
(26.04.2019, 10:54)ahmet27 yazdı: [ -> ]öyle bir güç bağlantısı çok zor Smile farlar bile gaz verince daha güçlü yanıyorsa, artık bu ne olur. role ile direk aküden çeksen belki bir nebze daha iyi yanabilir.

farlarda değişiklik yok gazla flan gax ile ayak altınfaki lambalar gücleniyor
Far düğmesindeki siyah çizgili beyaz kabloya takarak dene bi de
(26.04.2019, 14:24)Falcon417 yazdı: [ -> ]Far düğmesindeki siyah çizgili beyaz kabloya takarak dene bi de

ben kablo çektim taa farın ucunda ek vardı oraya Wink o hiç aklıma gelmedi kısa yoldan halletmrk denicem sağol
Bunlar gündüz ledi olarak satılıyor . Dikkat edin , gece sürüşünde kör olmayın . Gidin bir RGB aydınlatma alıp güzel güzel kullanın.
(26.04.2019, 14:49)herolexx yazdı: [ -> ] Bunlar gündüz ledi olarak satılıyor . Dikkat edin , gece sürüşünde kör olmayın . Gidin bir RGB aydınlatma alıp güzel güzel kullanın.


[Resim: 20190420-192305.jpg]
hoşlarda güç azalmasa daha iyi
Çok şükür benim öyle bir sorunum yok . Arabada far rolesi bile yok. Arka sol stopda biraz dikkat edince fark edilecek kadar hafif oluyor . Oda soketli alakalı olmalı . Soketiyle ugraştım . Sol stopda sıkıntı yok .Bu arada bu araç içi RGB aydınlatmaya bir bak derim . Ben aldım parklara bağladım . Arayada anahtar koydum . Işık şiddetinde ayarlayabiliyorum . Ayrıca eksilme , zayıflama olmuyor . Akü 72A İnci Akü .
(26.04.2019, 22:32)herolexx yazdı: [ -> ]Çok şükür benim öyle bir sorunum yok . Arabada far rolesi bile yok. Arka sol stopda biraz dikkat edince fark edilecek kadar hafif oluyor . Oda soketli alakalı olmalı . Soketiyle ugraştım . Sol stopda sıkıntı yok .Bu arada bu araç içi RGB aydınlatmaya bir bak derim . Ben aldım parklara bağladım . Arayada anahtar koydum . Işık şiddetinde ayarlayabiliyorum . Ayrıca eksilme , zayıflama olmuyor . Akü 72A İnci Akü .

benimde akü 72 inci ama şöyle ben bu led şerit yerine park ampülündeki gibi t10 baglıcam içeriye anahtarda koyucam ama şimdlk test için yaptım gücü krsmemesi için çare arıyorum brn
Halojen t10 koyarsan dalgalanma daha az hissedilir . " - " aldığın yeri değiştir veya destekle dene birde .