Tofas Team

Tam Versiyon: Istanbul Avcılar civarı motor ustası tavsiyesi ( subap ayari ve diğer sorunlar icin)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar merhaba, 92 sahinimin bakımlarını yapacak usta ariyorum. Suan icin subap ayarini hallettirmem lazim ve sonrasi için de diğer sorunlar, bakimlar.
Önceki arabama bakan ustam Tofasa bakmiyor ne yazikki. Avcilarda, esenyurtta guvendiginiz ustaniz var mi ozellikle su subap ayarini doğru düzgün yapabilecek. Simdiden teşekkürler.
Avcılar ve çevrisinde hiç iyi ustaya rastlamadım. Fakat Gaziosmanpaşa da Cengiz usta vardır. Hem uygun fiyatlı yapar, hem işten anlar sök takçıdan ziyade müşteriyi düşünür, bir parça yapılabiliyorsa yapar değiştirmez parçayı. İsterseniz numarasını paylaşırım.
@yilmaz.dag kardeşim bende avcılarda oturuyorum , ben küçükçekmece de karbüratörcü mehmet usta var ben ona gidiyorum fena değil iyi usta ben garanti veriyor bir sorun olursa gel diyor diye gidiyorum önce bir komple karbüratör bakımı yaptırmanı öneririm , karbürator komple bakım,supap,avans,gaz ayarı bilgisayarlı,sente ayarı genel bakım 250 TL den baslıyordu en son , Parça değişirse ilave cıkıyor bir git derim. Esenyurtta soyuyorlar adamı.
(22.04.2019, 17:49)Atakan3437 yazdı: [ -> ]@yilmaz.dag kardeşim bende avcılarda oturuyorum , ben küçükçekmece de karbüratörcü mehmet usta var ben ona gidiyorum fena değil iyi usta ben garanti veriyor bir sorun olursa gel diyor diye gidiyorum önce bir komple karbüratör bakımı yaptırmanı öneririm , karbürator komple bakım,supap,avans,gaz ayarı bilgisayarlı,sente ayarı genel bakım 250 TL den baslıyordu en son , Parça değişirse ilave cıkıyor bir git derim. Esenyurtta soyuyorlar adamı.

Valla hocam küçükçekmecede karbüratörcü mehmet ustayı biliyorum zamanında gitmiştim bi önceki arabam için fakat yaptığı işçilik çok işime yaramadı. Bu seferde bilgi almak için aradım subap ayarını sıcak yapıyorlarmış, forumda herkes soğuk yapılacağını asla sıcak yaptırmamam gerektiğini söylüyorlar bu adam farketmez diyor. İşin aslı emin olamadım.
@yılmaz.dag doğru söylüyorsun o konuda haklısın valla buralarda ben başka usta bulamadım bulsam giderdim ona