Tofas Team

Tam Versiyon: 131 Şahine SLX Motoru
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
131 Şahine SLX motoru bindirmeyi düşünüyorum daha önce yapan arkadaşlar varmı ?
1 ) Foruma kayıt olan üyeler öncelikle üye tanıtım bilgileri bölümünde tanışma konusu açmalıdır.Tanışma konusu açmayan üyelerimiz forumdan aktif olarak faydalanamazlar, soruları yanıtsız kalır, açmış oldukları konular ise tanıtım yapılana kadar sayfa yöneticileri tarafından kapatılır.
Üye Tanıtım Bilgileri Bölümüne Gitmek İçin Linke Tıklayınız http://www.tofasteam.com/forum-uye-tanitim-bilgileri
Ahmet kardeşim atılır tabi nedden atılmasın Konyada Yasin ALTAN var YSN CAR HOSPİTAL en son serçeye slx motor attı git gör incele istersen
bu işler paraya bakıyor para varsa imkan var. bmw motoru atılıyorsa slx haydi haydiye. bütçe ne kadar. sürprizlere açık olmak lazım.
(17.04.2019, 11:11)ahmetapk yazdı: [ -> ]131 Şahine SLX motoru bindirmeyi düşünüyorum daha önce yapan arkadaşlar varmı ?

atılır atılamz demiyorum ama sunuda diyim aracınızı orjinal motoru 1.6 ise ona uygun şekilde motor atarsınız dersiniz ben 2.5 takıcam emniyet geçersiz sayıyor ama dersiniz ben ruhsata işletmeden gitcem sizin bileceğiniz Sivasta bir kardeşimizde 85 doğan vardı eski kasa araçta bmw motoru vardı eski 84 bmw motoru ruhsata işliydi