Tofas Team

Tam Versiyon: Trafikte stop etme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
S.a öncelikle iyi akşamlar.Araç 4 5 gündür trafikte stop ediyor.Bugunde vurdurdum çalıştı.Ara ara yapıyor yeni regülatör sipariş vermiştim onuda taktırdım.Gaz ayarı yapmadı usta galiba bilmiyorum.Arac gene stop etti 1 kere sonra calıstırdım aldım rolenti 7 6 falan o civarda.Önceden böyle olmuyordu.Neden olabilir trafikte yavaslayınca oluyor bu olay.Benzinde denedim sorun yok gaz ayarı mıdır.Ve elle gazmı ayarlamak daha iyi yoksa bilgisayarda mı muhakkak.
Hocam bilgisayar ayarı sen fazla açarsın ondan benzinde stop etmiyorsa atarsınız düşüktür
Kardeş beynin üstündeki sarı vida rölanti vidasi onu yarım tur kadar çevir belki düzelir.
valla zor bela calıstırdım çalıştı.benzinde sonra devam ettim belli süre durma falan olmadı beyin taktım falan yeni gene durdu bir kere başıma iş acıcak ondan korkuyorum.

Soğutma suyunda hava varsa yaparmı bu olayı acaba.radyatör kapagından damla damla su sızdorıyor. İnternetten sipariş verdim gelicek oda dizinde tahminleriniz nedir başka.
Karburatorun üstündeki rölanti ayar vidasina bak diyecemde benzinde duruyor diyorsun benim aklıma beynin üstündeki rölanti vidasi dan başka birşey gelmiyor.
Benzinde durmadı kullandım biraz sadece ne zaman nerede stop edicegini kestiremiyorum.Benzine alınca calıstıramadım vurdurdum çalıştı o çalışmadan sonra sorunsuz geçiyor falan calısıyor.ama ne zaman stop edicegini kestiremiyom mesele o
lpg beyninde role varmı?
Var yeni taktırdım sabah bir gaz ayarı yaptırıyım.beyin daha bugün takıldı ayarlı geliyor diye biliyorum ben.
Konu güncel gaz ayarı falan yapıldı sabahta yeni hava filtresi falan aldım.Gazda çalışıyordu akşam ise gelirken bir yere ugradım.Tekrar kontak çevirdim marş var ama devir düşüp stop ediyordu.Benzine aldım öyle geldim sabah ustaya baktırcamda.Şimdi problem nerdendir.Lpg anahtarı düğmesi bozuk olsa benzinde calışırmı.

Araba ısınınca oldu.Dispirstörden olsa benzinde de çalışmaz heralde öyle biliyorum.

Yada LPG valfi falan sorun nerdendir kafayı yicem ya.
Çalışmadığında beyne direk arti verip çalıştırmak lazim. Dugmeden gelen kabloyu kesip
Sayfalar: 1 2