Tofas Team

Tam Versiyon: Bu çürükler yapılırmı yardım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar buçürüyen yerlerin isimleri neler birde nekadar tutar


[Resim: 9aBDV3.jpg]
[Resim: qdXJ4D.jpg]
Düzgün bir usta bulduktan sonra tabikide yapılır. Fazla bişe gözükmüyor aslında ama tabanı komple içtende soyup bakmak gerek karşına ne çıkacak.
yapılır pek birşey yok
(05.04.2019, 00:02)resulsshn yazdı: [ -> ]Düzgün bir usta bulduktan sonra tabikide yapılır. Fazla bişe gözükmüyor aslında ama tabanı komple içtende soyup bakmak gerek karşına ne çıkacak.  

ön tarafın tabanın çürüklerde v ar tabi halının altını sıyırıp baktım
genelde ustalar götleklk yapıyor 2 karıs yerı kaynatmaya malzem pahalandı yurd dısından gelıyor vs dıyorlar ben sacı da kendım goturdum 2 karıs yerı 300 liraya yaparız dedı yapma kalsın dedım eskı bı tanıdıgı buldum 70 lıraya kaynattı tavsıyem ıyı bı usta bul onceden fıyatında anlas muhtemelen 500 den acar agzını
yaptıracağın kaynağı kaportacıda değil eksozcuda yaptır ne kadar ucuza geldiğini göreceksin
Kardeşim aynı olayı yaşadım altında sağ şase hariç çürük gözükmüyordu.Taban halısını söktüm altındaki zifti kaldırdım kaldırdıkça sağ ve sol marşpiyellerin boydan boya döküldüğünü gözümle gördüm.Usta usta gezdim uğraşan olmadı en son buldum bin lira fiyat çektiler bende kendimce birşeyler yaptım.
(05.04.2019, 23:32)Merdo1991 yazdı: [ -> ]Kardeşim aynı olayı yaşadım altında sağ şase hariç çürük gözükmüyordu.Taban halısını söktüm altındaki zifti kaldırdım kaldırdıkça sağ ve sol marşpiyellerin boydan boya döküldüğünü gözümle gördüm.Usta usta gezdim uğraşan olmadı en son buldum bin lira fiyat çektiler bende kendimce birşeyler yaptım.

Abi alt tarafı bi çürük 1000 lira nedir ya
Arabanın altını full yaptırdım tamamiyle usta alakalı. Komple taban bile yaparlar Dert etme .