Tofas Team

Tam Versiyon: Egsoz Muayenesi Dolu Motor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Aracımın egsoz muayenesi 1 yıldır yok geçmiş aracımın motorda dereceli eksantrik 4 lü manifolt var son susturucun içi boş egsoz muayenesinden geçermi ? aramızda atmosferik motorla egsoz muayenesine giren varmı ?
kardeşim bende de egzoz fuldü muayenelerden geçmiyor dedi görevliler orjinale döndürmek zorunda kalmıştım.  Headers düz ile boru vardı normaline döndürüp geçirdim.
(04.04.2019, 18:50)İstebu81 yazdı: [ -> ]kardeşim bende de egzoz fuldü muayenelerden geçmiyor dedi görevliler orjinale döndürmek zorunda kalmıştım.  Headers düz ile boru vardı normaline döndürüp geçirdim.

Ben antalya seriktenim bizim burda sanayi içinde veren yerler var *** Big Grin :ohoh
Yolunu bulmuşun abi sen o zaman ?
Çok ses yapıyorsa geçirmez orta ve son susturucu varsa bence sorun olmaz konya yasak ama geçiyor gibi düşün
Düz boru varsa otomatik kalıyor zaten geçirenler çok nadir milyonda 1 denk gelir
gel antebe halledelim Smile ben geçen ay aldım. adam egzozdan şişi çıkaramayacağı için, pc yanında hortumu çekiyor. Smile sıra varken adam izledim. el alışmış. adama gaz ver diye gönderiyor. eliylede hortumu çıkarıp belgeyi veriyor Smile banada git gaz ver dedi. bozuntuya vermedm ne me gerek. Big Grin versin evrağımıda gideyim demi Smile
çok ses yapmıyor sesi sadece eksantrik ses yapıyor   siboplar gevşek olduğu için sibop sesi geliyor, Orta susturucu sıfır taktırdım sadece son susturucunun içi boş  bakalım buraya gezici geliyomuş olmassa ona girecem 10 15 güne