Tofas Team

Tam Versiyon: Titreyen korna rölesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selamın aleyküm arkadaşlar uzun zaman oldu konu açmayalı bi çoğunuz biliyordur belki ama bilmeyen ve merak edenler için kendi korna rölesini kendi yapmak isteyenlere çok basit bir sistem gösteriyorum umarım işinize yarar

[Resim: Screenshot-2019-03-22-22-11-26.png]
Bu Rölenin bağlantı şekli

Buda video linki
Devreyi korna harici firen çakarı olarak da kullanabilirsiniz
Hocam teyp için bir role yapılabilir mi ? Kontak kapanınca teyp de kapansın . Kontak açılınca açılmasına gerek yok . İsteyince normal şekilde açabilelim . Mümkün mü böyle birşey ?
(23.03.2019, 21:49)herolexx yazdı: [ -> ]Hocam teyp için bir role yapılabilir mi ? Kontak kapanınca teyp de kapansın . Kontak açılınca açılmasına gerek yok . İsteyince normal şekilde açabilelim . Mümkün mü böyle birşey ?

Teyibin zaten bu özelliği var sarı kablo sabit 12 kırmızı kablo kontak kablosu
Ama ayrı istiyorsan olur tabi
Röle de ki
85 e şase
86 ya Kontaktan +
30 a sabit 12
88 yi teyibe bağla
İşlem bu kadar ama kontak açmadan normal de de teyip açamazsın
Hocam benim istediğim teyp kontakla kapansın . Açılırken manuelde olur kontaklar olur . Hem kontaklar eş zamanlı çalışsın , hemde kontak kapalı iken açıp kullanabileyim . Birde otomatik camlara güçlendirme rolesi takmak istiyorum. Hangi roleyi almalıyım ?
(25.03.2019, 14:46)herolexx yazdı: [ -> ] Hocam benim istediğim teyp kontakla kapansın . Açılırken manuelde olur kontaklar olur . Hem kontaklar eş zamanlı çalışsın , hemde kontak kapalı iken açıp kullanabileyim . Birde otomatik camlara güçlendirme rolesi takmak istiyorum. Hangi roleyi almalıyım ?

Teyip için o dediğine devre kurmak gerekir aksi halde olmaz camlar için de otomatik kaldırma modülünü değiştir röle felan uğraşma