Tofas Team

Tam Versiyon: Çizik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Aracı Dün Köyde Dar Bi Yerden Çıkarırken Sürttüm Şu Çizik Kalemleri İşe Yaramı Acaba Birde Kaputta Su Damlacıkları Var Kurumuş Yıkatıyorum Yıkıyorum Bi Türlü Geçmiyor Ayrıca Pasta Cila Yaptırmayı Düşünüyorum Makine İle İşten Biraz Anlıyor Ama Boyaya Zarar Verme İhtimalı Çok Yüksekmi Acaba Bunları Bi Sorayım Dedim Deneyen Başına Gelenlerden Yorum İstiyorum Şimdiden Tşkler
Çizik kalemini alan bir arkadaşın yazısını okumuştum.Hiçbir işe yaramadığını söylüyordu
Ben denemedim sadece okudum nette
Mehmet benden tavsiye eger aracının boyası orjinalse makineyle değil de microfiber bezle yap cilayı.O çizik kalemlerinden bende de var ama henüz kullanmadım , mutlaka güneşin altında yap en iyi sonuç için.Kullanım açıklamasında öyle yazıyordu.
(22.04.2012, 20:52)TofasTeam yazdı: [ -> ]Çizik kalemini alan bir arkadaşın yazısını okumuştum.Hiçbir işe yaramadığını söylüyordu
Ben denemedim sadece okudum nette

Tşk Ederim Abi

(22.04.2012, 21:33)umuttuner yazdı: [ -> ]Mehmet benden tavsiye eger aracının boyası orjinalse makineyle değil de microfiber bezle yap cilayı.O çizik kalemlerinden bende de var ama henüz kullanmadım , mutlaka güneşin altında yap en iyi sonuç için.Kullanım açıklamasında öyle yazıyordu.

Abi Orjinalde Bi Yer Var Birazcık Büyük Çizik Kaputada Makine Vurmayayımmı ?

(22.04.2012, 22:26)Emre Fırat yazdı: [ -> ]Çizik kalemi tavsiye etmiyorum . Hemşerimiz olan Artvin'li bi tuningci var sürekli alışveriş yaptığım bi sorayım dedim . Dediği Emrecim bu kalemler raflarda var ama satmıyoruz yani müşteri sorduğunda yok dememek için aldım satmam müşterime böyle bişeyi dedi . Paketi açtı kalemi aldı ve geldik aracımızın başına denedik çok az geçiriyor . Sonra nemli bezle sildik çıktı gitti olay bu yani Smile

Tşk Ederim Saol Kardeş Eyw. Smile Vazgeçtim Smile)
Eğer çizik tırnağa takılıyorsa makina vursan da fayda etmez rötüş zımpara yapıp ardından pasta atman lazım.Makina için boyanın durumu önemli.Yani çok ince bi haldeyse makinayla kötü sonuçlar olabilir astarı çıkarabilirsin meydana.
(23.04.2012, 00:56)Nihat86 yazdı: [ -> ]Eğer çizik tırnağa takılıyorsa makina vursan da fayda etmez rötüş zımpara yapıp ardından pasta atman lazım.Makina için boyanın durumu önemli.Yani çok ince bi haldeyse makinayla kötü sonuçlar olabilir astarı çıkarabilirsin meydana.

Abi Şöyle Diyeyim Keşerme Yeni Yeni Azar Azar Başlıcak Gibi Ben En İyisi Kendim Yapayım
Foto ekleme imkanın varsa görerek daha iyi yardımcı olabilirim.
(23.04.2012, 14:20)Nihat86 yazdı: [ -> ]Foto ekleme imkanın varsa görerek daha iyi yardımcı olabilirim.

Fotoyu En Kısa Sürede Eklerim Abi
o kurumuş dediğin su damlacıkalrı muhtemelen kireç olmuştur. Arabayı yıkadığın köpük kovasının içine biraz sirke dök öyle yap geçecektir.
Valla Bu Haftasonu İnş Deniyeceğim İnş. Dediğin Gibidir Smile
Sayfalar: 1 2