Tofas Team

Tam Versiyon: Dün gece itibariyle conta yaktım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dün gece yarış esnasında çok sıkıştırdım arabamı sanırım contayı yakma durumuna geldi ilk çalıştırmada beyaz duman atıyor sonra kesiyor ve rolantide motorda sarsılma var performans kaybıda cabası. yağını kontrol ettiğimde yağ çubuğunda su damlamaları mevcut bu 2. oldu ben contanın dandikliğinden şüpheleniyorum piston yay şapka kendim alıp gelmiştim sanırım buna conta dayanmıyor ne marka veya nasıl bir ürün kullanabilirim.

Videoda çok fazla şıkıştırmadım fakat daha önce ve sonrasında 2. vites 75-80 lere kadar bastım otobandada tünel içi 190-200 aralarını gördüğümü diğer araçtaki arkaşlarım söyledi 5. vitesi bitirdiğimde bile ayağımı gazdan çekmeden 2-3 dk aynı hızda devam ettim sonuç bu hakkettim galiba Confused

Kardeşim geçmiş olsun.Aracın orjinalse çok fazla sıkıştırmak mantıklı değil ki.Tamam yapar ama sonuç bu olur...Ayrıca unutmamak gerekirki hız felakettir.Bak ben ikinci vites 40ile yağmurlu yolda kaza yaptım panjur far tampon patladı resmen.Allahtan kaportaya gelmedi.Yüksek hızı düşünemiyorum hal ne olur
Saol kardeşim hız falekettir dediğin doğru . Fakat izmirde artık eskisi gibi timetrial günleri düzenlenmiyor piste çok çıkma fırsatımız olmuyor daha önceden 124cup lara katılıyordum güzel dereceler yapıyordum Big Grin ama artık evlendik bıraktık sadece 1-2 saatlik sıktık arabyı bozduk yarın açıcaz bakalım conta önerisi olan varmıdır ? Smile çelik conta takmayı düşünüyorum artısı eksisi ne olur bu contanın?
Ben de 2 ay önce değiştirdim contayı , ustamız tofaşçıydı hiç sormadım nasıl bi conta taktın diye ama lpgliler için de sanırım bi çeşit conta oluyormuş.Faydalı mıdır değil midir bişey diyemem ama sıradan bi conta dahi taksanız normal kullanımda hasar göreceğini sanmıyorum.Aynı olayın tersi takabileceğiniz en sağlam conta için de geçerli.