Tofas Team

Tam Versiyon: Görsel Kaput Tasarımı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar iyi forumlar , resimi ekledim . Bende kabutumu o şekilde yapmak istiyorum . Daha önce yapan yada yaptıran duydunuz mu ne gibi işlemler yapmışlar nasıl daha sağlıklıolur aceba ? Pimaj boru ile hava beslemesi yapacağım motorum atmosferik hemde içerden gözüksün istiyorum .
[Resim: 05-B83-CF4-5813-4-BBA-B234-BC406007-B43-A.png]
Bu görselde kullanılan ön kaputun iç parçasıdır , Çıkma bir kaput buluyorsun Dış (görsel) sacı mastiklerinden ve puntalarından kopartıyorsun eline bu iskelet parça kalıyor daha sonra ara boşluklara mika plastik tabakadan keserek soğuk silikon ile yapıştırıyorsun olay bu.

Ancak bunun ile uğraşacağına daha agresif görünmesi adına hem hazır atmo yüklü bir aracın varmış ne güzel  wrx sti kaputu şeklinde bir havalandırma açtırabilirsin daha çılgın bir duruşu olur diye düşünüyorum havada alır
Haklısın wrx konusunda hocam ama hem hava girişini karbüratöre göre uydurmak biraz sorun mevcutta olamayan birşeyler yapmak istiyorum . Bu kabutta da resim de ki üründen farklı bir çalışma düşünüyorum biterse yakın zamanda resimleri yüklerim inşallah .