Tofas Team

Tam Versiyon: Ses sistemi için öneri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar;
Araba için şöyle iyi ses çıkaracak ama öyle güm güm vuran bas istemiyorum sesi bozmasın bas da az da olsun yeter için nasıl bir hoparlör almalıyım.
Teyip aşağıda ki
[Resim: images?q=tbn%3AANd9GcQ-DW1p0incnqNsYAdCs...PWqBUjl6jJ]
Hepinize şimdiden
Teşekkürler. İyi günler
Benim tercihim sony eğer yakınlarında mediamarkt varsa gidip inceleyerek alabilirsin
@Falcon417 dediği gibi kalite istiyosan bas seslerde SONY ... Şahsen ben bircok bas haporlörünü dinleme şansı buldum.. Sesi caddede giderken gectiği sokak caddeleri inletmesin aracın içinde kaliteli bas olsun dersen SoNY tek gecerim.. Lakin Sony de 1 dencok modeli mevcut bas vuruşları en yumuşak olanları tercih et..
Araçta amfi var ise midrange öneririm.For-X Xmd 3065 16cm veya For-x xmd 3080 20cm.Kendim kullanıyorum çok güzel sesleri var.
4 tane alpine yada pioneer ovaller de işini görür kaliteli olan serilerinden pioneer lerin
(11.03.2019, 23:28)61KB667 yazdı: [ -> ]Araçta amfi var ise midrange öneririm.For-X Xmd 3065 16cm veya For-x xmd 3080 20cm.Kendim kullanıyorum çok güzel sesleri var.

Amfi yok kardeşim ama alınabilir tabiki. Dediğin ürünleri inceleyeceğim teşekkür ler

(11.03.2019, 22:43)esinti11111 yazdı: [ -> ]@Falcon417 dediği gibi kalite istiyosan bas seslerde SONY ... Şahsen ben bircok bas haporlörünü dinleme şansı buldum.. Sesi caddede giderken gectiği sokak caddeleri inletmesin aracın içinde kaliteli bas olsun dersen SoNY tek gecerim.. Lakin Sony de 1 dencok modeli mevcut bas vuruşları en yumuşak olanları tercih et..

Evet bende genelde sony ciyim 8 yıldır sony Android telefon kullanırım tık demedi maşallah kalitenin adı sony ama işte sony hangisi kapı haporlörü mu mid mi oval mi
Benim anladığım arkaya bir çift oval koyacaksın marka sordun bende sony dedim bu giriş seviye için malzeme kalitesi gayet yeterli ve netliği benim çok hoşuma gidiyor
Ben yanlış okumusum konuyu Smile .. baş haporloru istiyorsun sandım..Kapı yada pandizot haporlorunn Sony olacaksa pro serisini almani şiddetle tavsiye ederim. Biraz pahalı haberin olsun . Diğer markalarda.gayet güzel.
YouTube da bir çok markayi kullanıp videoya alanlar var ordan da dinleyebilirsin.
ilk önce yalıtımdan başla tofaşlar içeri çok ses alır en kral ses sistemide döşesen gürültüden başka bir sey dinlemezsin. dışarının sesini kesersen giriş seviye tesisat ta döşesen keyif alırsın.
tofaşlarda arka panzota 2 takım 85 ön kapılara 16 cm coaxiel taktırın . bir de marka stereo amfi sonra 1000 lik pıoneer bass devam. sonra kısık seste tat verir.
bende 500 watt lık kenwood amfi varken bu yazdıklarım bağlıydı çok memnumdun sonra amfiyi sattım değişme zamanı gelmişti. yani 1 çift 85 ön kapılarda 16 cm pıoneer bagajda 1000 w lık pıoneerim champion serisi vardı. amfi besliyordu