Tofas Team

Tam Versiyon: Marş tık diyor kalıyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar dün marş takılı kaldı ve aküyü boşalttı . Sıfır akü taktım ama bu sefer de marş basmıyor tık diyor kalıyor acaba bir yeri mi yaktık ?
(04.03.2019, 18:50)Ugurböcegi yazdı: [ -> ]Arkadaşlar dün marş takılı kaldı ve aküyü boşalttı . Sıfır akü taktım ama bu sefer de marş basmıyor tık diyor kalıyor acaba bir yeri mi yaktık ?

Abim mars dinamon sarmis veyatta sarmaya meyillidir eline bi demir filan al mars dinamosuna sertce vur korkma bisey olmaz ?? binincede marsa basmadan biraz vites karistir buyuk ihtimalle calisir benimde basima gelmisti aynisi bu yuzden aklinda bulunsun kontagi acip tik dedikten sonra calismiyosa bilki mars dinamosundan oyuzden akuyu zorlama dedigimj yap
akünün ful dolu olduğuna emin misin? şayet eminsen marş dinamosuna hafifçe tık tık vuracaksın. elin yatkınsa marşı sök balata spreyiyle içini dışını yıka. değilse oto elektrikçiye git.
Kablosu da yanmış olabilir kablosunu kontrol et derim. Bende de akü bitti full akü ile çalıştırmayı denedim aynen tık edip kalıyordu. Kablosu yanmış dinamonun yaptık düzeldi.
Marş otomatiği de daha 1 hafta önce değişti .Abi dinamoya vurdum aracı hareket ettirdim yine çalışmadı . Kabloyu nasıl değiştireceğiz abi ? Aynı kalınlıkta olmak zorunda mi?
Marşın üzerindeki kırmızı kabloya bak bakalım sokette problem var mı
Tamam abi