Tofas Team

Tam Versiyon: İstanbul avrupa yakası çürük yapan kaportacı tavsiyesi acill !!!
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
S.a arkadaşlar,

Aracın altında muhtelif çürükler var. Şaselerde tabanda bamberde motor iç bölümlerinde arka amortüsör sağında solunda çamurlük içleri vs vs . 

Bunları yaptırmak istiyorum ama bildiğim ustalar sadece muayeneden geçecek şekilde yapıyorlar. Silikon dolduran mı dersiniz, macun süren mi dersiniz siz demek istediğimi anladınız. İşini hakkı ile yapan yok. Uğraşan da yok açıkcası.

Ama aracımı seviyorum. Satmaya da kıyamıyorum. Hadi satayım desem, bu şekilde de satmak istemiyorum. Kimsenin günahına vebaline giremem.

Sizden ricam tanıdığınız bildiğiniz işini hakkı ile yapan doğru düzgün bir usta lazım bana. Sadece taban yaptıracağım.

Birde bu işlemi yaptıran var mı ? Takribi masraf ne çıkar...?

Yok mu yardımcı olacak kimse Frown
Sen çok yanlış bir şehirdesin be eray.Orada para versende adam gibi yapmazlar işin çok zor
Sorma Mustafa ya buranın ustaları hem usta değil, hemde esnaf değil. Topunda haysiyet denen birşey yok.
Arabaya kapının önünde vurdular. Park halinde çarptı birisi. Sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu kaportacı bir ayda yaptı. Araç çıktı ama keşke çıkmasaydı. Şase ölçüleri tutmamış. Tekerin biri geride diğeri ileride, kamberleri patlatmışlar. Araba çürük diyorlar nerden tutsak elimizde kalıyor diyor. Haklı birşey demiyorum, ama almasaydın kardeşim ben demedim sana al bunu yap diye. Sen fiyat verdin ben yaparım diye. O adamlar fiyat verdi diye araba perte çıkmadı. Çünkü tamiri mümkün denildi. Neyse, anlayacağın sıkıntı büyük. Canım çok sıkkın. Biran önce bu enkazı kaldırım yoluma bakmam lazım. O yüzden müslüman bir esnaf lazım...
Abi aynı sorundan bende müzdarıp oldum Allah kımseyı sanayi ye dusurmesın bence aracını ne kadar çok sevsende vazgeç inan bana da uğraşma etme olmaz diyorlardı dinlemedim başımdan çok kotu olaylar geçti yanı usta usta değil anlayanı yok istediğim gibi olmadı arabadan soğudum hangisini sayayım daha yanı şimdi benı dost bil paran cebinde kalsın kafan rahat olsun istiyorsan o şekilde sat kaportası düzgün temiz bir araç almaya bak usta yok usta iş ehlınden çıkmış kardeş hepsi ustayım diye geçiniyor
İstanbul'da o işi yapacak adam yok. çünkü delikanlıların hepsi Çanakkale'de şehit oldular..