Tofas Team

Tam Versiyon: İzmirde Aracına Seramik Kaplama Yaptırmak İsteyenler
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sadece tofaş team Ailesine Özel 
   3M Seramik kaplama 
     600 TL3M Seramik Kaplamanın Faydaları1- Su İtici Özelliği
Seramik Boya Koruma ürünlerini öne çıkaran özellik su iticiliktir. Bütün Seramik Boya Koruma ürünlerinde su itici özellik belli düzeyde bulunmasına rağmen, bu özelliğin kalitesi, ne kadar uzun süresi muhafaza edildiği ile doğru orantılıdır.
Bir yüzeye 3M Seramik Boya Koruma uygulanması, yüzeyin çok yüksek oranda hidrofobik (düşük enerjili) hale gelmesi dolayısıyla da su itici özellik kazanmasını sağlar. Yüzey Düşük enerjili hale gelince suyun itiş gücü çekiş gücünden daha yüksek hale gelir. Dolayısıyla yüzeye düşen su damlacıklarının yayılması engellenmiş olur.

2- Parlak ve Canlı Bir Görünüm
3M Seramik Boya Koruma, boyalı yüzeyi güneşin UV ışınlarına karşı korur. Böylece aracın son kat boyasının, canlılığı ve parlaklığını uzun süre devam ettirmesini sağlar. Yapılan yaşlandırma testlerinde, 3M Seramik Kaplama uygulanan aracın boya rengi ve parlaklığının 2,5 yıl sonra bile aynı kaldığı tespit edilmiştir.

3- Dış Yüzey Koruma Özelliği
Seramik Boya Koruma uygulaması, araç dış yüzeyini darbe, çizilme, kimyasal ve 500 dereceye ulaşan sıcaklıklara karşı dayanıklı hale getirilir. Yapılan testlerde, kürlenen 3M Seramik Kaplama uygulamasının 9H sertlik seviyesinde olduğu kayıt altına alınmıştır. 

4- Kolay Temizlenebilme
3M Seramik Boya Koruma kir itici özelliği sayesinde toz, zift vb. kirlerin yüzeye tutunmasını engeller, dolayısıyla araç yıkama ihtiyacını ve yıkama esnasında kullanılan su ve kimyasal miktarını azaltır.