Tofas Team

Tam Versiyon: Sürekli yanan sinyal
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Abilerim kardeşlerim Başıma Çok acayip bir olay Geldi
Aracımda fallow me adaptif sis ve ayarlı Amerikan park modülü var durduk yerde kontak ve parklar kapalı iken sadece sağ ön sinyal sürekli yanmaya başladı. Modülü iptal edip normal taktığım zaman herşey normal yanıyor fakat bu seferde kapıları kitlemeye veya açmaya bastığım zaman sadece sol ön ve sol arka sinyal yanıyor . Sağ tarafta hiçbir ışık yanmıyor . Başına bu şekil karışık bir olay gelen varsa lütfen yardımcı olsun . Kafam iyiyce karıştı .
Modül arızalı veya yanlış bağlanmıştır sabit yanma ondan yapar söktüğünde sol normal yanıp sönüyo sağ yanmıyosa alarmın beynini bul onun üzerinde 3-4 sigorta olur birisi attıysa ondan yapabilir başıma gelmişti.
(15.02.2019, 00:50)kadireren yazdı: [ -> ]Modül arızalı veya yanlış bağlanmıştır sabit yanma ondan yapar söktüğünde sol normal yanıp sönüyo sağ yanmıyosa alarmın beynini bul onun üzerinde 3-4 sigorta olur birisi attıysa ondan yapabilir başıma gelmişti.

Modül gayet sağlıklı bağlandı ve çalışıyordu herşey bir anda oldu . Alarım beyni genelde torpidonun altında oluyor bi bakıyım Kardeşim teşekkür ederim akşam hemen bakacam.