Tofas Team

Tam Versiyon: Direksiyon kumandasi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaslar hayirli geceler herkese ,öncelikle Sorum Şu Yeni arabalardaki Gibi Bizimde Direksiyonumuzda Kumanda olsa iyi olmazmi Sizce , 1 aydir arastiriyorum Piyasada satilan pilli urunler var kopyalanip kullaniliyor , 40-50 lira bisey fakat cok kaba birde teybi tam gormeyince algilamiyor bazen .
Aliexpreste buldum bi tane hazir dolar dusmusken alsak nasil olur . Kendiliginden modullu . Direksiyon uyumlu teybiniz varsa Key1 key2 araciligiyla calistirabiliyorsunuz . Sagli sollu montajini Yapip gayette zarif tatli duruyor . Daha once aklina gelen oldumu acaba , veya suan arabasinda olan varmi ? Aliexprsi daha once kullanan arkadaslar varmi nasildir urun gelirmi acaba istesek . Tesekkur ederim

[Resim: Screenshot-2019-02-11-01-31-28.png]

[Resim: Screenshot-2019-02-11-01-31-12.png]

[Resim: Screenshot-2019-02-11-01-31-04.png]

ürün su sekil bisey , almaya degermi sizce.
Kullandığın teyp nedir bilmiyorum ama eğer pioneerse kendi direksiyon kumandasını kullanabilirsin 100-150tl arası ses ve parça değiştirme yapabilirsin
Roodstar 8410 n indash. Pionnerin kumandasi olmuyo kardesm denedim .
Guzel dusunmussun is gorur ama simdi ben almis olsam benim teypin blutotttu yok auxlu bluttot kullaniyorum getittripte elimizde patlamasin sonra kullanamazsak ?
Roadstar ise birşey diyemem ama ilandaki parça bluetooth ile bağlanıyor sanırım , bluetooth ile bağlantıda tuşların hepsini kullanabilecek misin o önemli uyum sağlamayabilir ilanın veya aynı ürünü satan başka ilanların geri dönüşlerine bak olumlu olumsuz dönüş olmuştur.