Tofas Team

Tam Versiyon: Yanlamanın zararlaı nelerdir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bugüne kadar hiç yanlamadım aracımla biraz tadını cıkarayım istiyorum nelerdir yanlamanın zararları (lastiklerim %90 bu arada)
Debriyaj balatası,lastikler,sanzımanda sorunlar, trafik cezası, yaya ya carpma gibi sayamadgm cok sey var Aman Dikkat!
Yanlamanın sana bi 5000 tl zararı olur kardesim,onun dışında lastikler kazalar derken baya bi zarar edersin. Ayrıca yanlarken olası bi ters durumda sadece kendine degil başkalarınada zarar verirsin.
Yan vermek pismanliktir kesinlikle tavsiye etmiyorum lastik difransiyel baski balata yuruyen aksamlar hasar gorur aks keser difransiyel kitler daha neler neler
bak güzel kardeşim
eğer gerçek bir tofaşçıysan seninle bir bütün olan aracına eziyet etmezsin.keza yapabileceğin kaza veya arızalarda cabası olur.herşeyden önce elindeki tofaşının dilini öğren kendini geliştir.ama mutlaka kurallarada riayet et. çünkü nasıl başlarsan öylede devam edersin.
Gerek yok ya normal bineceksin şimdi yapacan heryer dağılır arızalanır ceza filan yersin bir sürü para o paraya arabaya keyfi bakım yaptır araba daha iyi olur.
Yanlamana gerek yok ille de zevk almak istiyorsan dönüşlerde ufaktan arkayı atarak dön  Smile
Aracın aero dinamiğine başlı başına zarar veren olaylardan uzak durun abi hem cebe hem cana zarar
Kendime 2 bilemedim 3 tane nokta seçtim yaya ve araç trafiği sıfır hiç bir kamera yok, ruh halim kötü olduğumdan biraz strest atmak istediğimde 2 ayda bi 3 ayda bi 5 ayda bi giderim mesela 2-3 tur döner bırakırım. Amma velakin başlı başına zararlı ben tehlikeli bi hareket.
Şimdi bende burda bişey demek istiyorum araçlarımız malum eski ister istemez çürük yerleri var şimdi şasede çürük olduğunu düşünün yada kaynaklı kaynağı alırken belki farkedebilirsiniz yapılan işçiliğe bağlı olarak ama çürük gözükmez sen arabayı zorlarsan o azıcık ta olsa tutan çürük yerler sana sıkıntı çıkartır sonra arabadan ses geliyor gacir gucur nolduki şimdi ondan sonra eski araba diyoruz tamam araba eski ama biz bunu bile bile neden yapıyoruz peki.yok işte o değişti bu değişti ya bunu komple değiştirsen bile yine ayni şaseyi kullanıcan üretim sırasında bizimkiler maliyetten kaçmış ordan kış burdan kis yapmışlar
Ben yapmıyorum demiyorum yapıyorum ama çoğunun yanında yapmıyo gibi kalıyorum adama bir bakıyorum mahalle arasında uçalak gidiyo lan oğlum nereye gidiyon yolda babada kırmızı ışıkta dönüyor bilmem ne arkandan sovdukleri halde adam devam ediyor yahu olur orta yerde yapmayın şunu git sanayide yap başka kimsesiz biryere git neyin gösterisi bu okadar iyiysen pro sürüş ehliyeti al drift kurslarına git pistte sür me biliyim yer illa bulunur tekrar diyorum ben yapmıyorum demiyorum yapıyorum ama benim yaptıklarımı benden başka gören olmuyor ayrıca öyle zorlamıyorum çok tatlı hafif atıyorum burda bana kızan illa çıkar şimdi ben burda kötü birşey demiyorum bilmiyorum derdimi anlatabildimmi