Tofas Team

Tam Versiyon: Benzine geçmiyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arabayı ilk benzinde çalıştırdığımızda çok rahat çalıştı. Ama artık benzine geçmiyor. Bir sorunda olmamıştı neden olabilir ?
tam hatırlayamadım ama benzin otomatiği ya da benzin pompası çalışıyor mu?
Karbüratörün giriş borusunu çıkarıp marş yapın benzin geliyor mu gelmiyorsa benzin otomatiği bozuktur.Tabi benzin borusunu bir bidonun içine sokup deneyin.
(04.02.2019, 14:07)suateren yazdı: [ -> ]tam hatırlayamadım ama benzin otomatiği ya da benzin pompası çalışıyor mu?

Evet sorunsuzdu ama oynama yapmadık. Durduk yere bozulur mu ki?

(04.02.2019, 14:15)ozturk46 yazdı: [ -> ]Karbüratörün giriş borusunu çıkarıp marş yapın benzin geliyor mu gelmiyorsa benzin otomatiği bozuktur.Tabi benzin borusunu bir bidonun içine sokup deneyin.

Denerim teşekkürler
Merhaba arkadaslar benzin otomatigine hortumlarini yeniliycem ama siralamasi nasil depodan gelen hortum ilk benzin pompasina mi takilcak yoksa ilk benzin kesiciye sonra pompaya mi baglancak
Dönüş hortumu incedir bu direk bağlanır karbüratöre diğeri kalın olana önce filtre takılır sonra otomatiğin girişine sonra çıkışından kesiciye ordanda karbüratöre gider.
Ozturk46 verdiginiz bilgiler icin tesekkur ederim yani buna gore benzin pompasinin icinde devamli benzin olacak yani hazirda
Tabi tabi sürekli pompalayacak ama kesici kapalı olduğu için karbüraröre gitmeyecek diğer yolluda yapılır benzin kesici boşa çalışır ama contaları kurur çatlar benzine geçtiğin an her yere benzin akar bu daha sıkıntılı olur.Allah korusun yanar napar bunu ise depodan gelen kalını kesiciye kesiciden otomatiğin girişine çıkıştanda karbüratöre verirsin bunlardan herhangi birinede filtre koyarsında bu sıkıntılı iş tavsiye etmem.
Dedigin gibi bagladim kardesim bugun benzin hortumunu direk pompaya bagladim daha sonra cikisi kesiciye ordan karburatore bagladim. Araba benzinde calisiyor cok iyi fakar rolatide istop ediyor problem neden olabilir karburator pisliginden mi acaba
Depodan gelen ile otomatik arasınada filtre koydunuz mu abi?Belki benzin pis geliyor olabilir.Birde uzun zaman çalışmadıysa benzinde yapar birde Benzin(Kapış) Diyaframını değiştirin abi.
Sayfalar: 1 2