Tofas Team

Tam Versiyon: Koltuk süngeri ve sallanma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bugün aracımın koltuk süngerini değiştirmeye karar verdim ve döşemeci alt tarafı komple sünger değisimi, sırt bölgesini tamir ve yan koltuk sırt bölgesi tamir. Arka koltuktan çıkan teli tamir etmeye 250 tl istedi. Şoför tarafı sırt bölgesinde sallanma vardı tamir olmayacağını içindeki pistonların bozulduğunu söyledi. Bu piston nedir neden tamiri olmuyor yada parcası varmıdır. Sabitlersek geriye yaslanmaz dedi. Birde fiyat olarak nasıl sünger değişimi ve tamiri.
döşeme kumaşı değişmeyecekse eğer fiyat çok bence. piston olayı ise hikaye. bn ön sağ koltuğun sırt kısmı sürekli geriye gidip sabit durmayınca (yani kırıldığında) koltukları iskeletine kadar sökmüştüm. tırnak dişli (bisiklet zincir dişlisine benziyor) ve gergi işini yapan bir mekanizma vardı. kırılan yeri kaynak yaptım. problem kalmadı ve 8 yıl geçti.
Sallanma işini neden öyle dedi o zaman onu anlamadım nasıl olsa sökülecek komple. Fiyat olarak bana iyi gelmisti 100 alt sünger 50 sırt sünger tamiri diger koltukta 50 dedi tamirine ve arkayada 50 dedi. Başka yere sordum sırt ve üst sünger değişimi birde diğer dediğim yerlere tamir 300 istedi.
Koltuk süngerlerini yaptırmaya karar verdim. Söktürmüşken kılıflarınıda yıkayayım dedim ama yıkanırsa bozulacağını söyledi döşemeci. Özellikle orta tarafı sizcede yıkansa bozulurmu.
Çamaşır makinesine atılsa iyi olmazmı yav  düşün
Olmaz dedi buruşur diyor orta kısımları. Karar veremedim
(23.01.2019, 10:16)gokhan032 yazdı: [ -> ]Olmaz dedi buruşur diyor orta kısımları. Karar veremedim

Yıkandıktan sonra madem buruşur? takmadan önce ütü yaparsınız olmaz mı_?
Öyle buruşur demekle orta kısımlar salar iyi görünmez diyor kıvrışık olur demiyor.yinede söksün bakacağım bozulacak gibi görünüyorsa hiç dokunmam.