Tofas Team

Tam Versiyon: Jant tamiri Hk.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle herkesten özür dilerim yapılan işlemle ilgili resim çekemedim. biraz aceleye geldi. Kullndığım jantlardan sağ arka tarafta sürekli hava kaçırıyordu. haftada bir benziklerdeki pompaya yaklaşıyodum. 20 lere kadar düşüyordu. bir kaç yere gittim bana illa jant değiştirecen yoksa sıkıntı olur olmaz dediler. Kışlıkları dün çıkartırmaya gidince lastikçi bana abi jant sıkıntılı bakalımmı bi dedi valla bak ama değişmesi gerekli dedim adam jantı aldı 2 noktada kabarma olmuş sanırım benden önceki kullanıcı bi işlem yaptırmış. jet taşı ile ve tel fırça ile o bölgeyi iyice temizledi. Sonrada güzelce boyadı. bakalım 2 gündür herşey normal inşallah düzelmiştir. Smile) foto koymak istedim ama dediğim gibi iş aceleye geldi.

işlem 2 lastik sök tak + jant bakımı =30 TL tuttu.
Geçmiş Olsun bende jantlarımı aldığımda 1 tanesi yamuktu hava kaçırması sorun değilde eğer yamuksa rot başlarını yamultya hatta kırmaya kadar yolu var bende düzelltirme yapmıştım 20 tl düzeltme parası verdi şimdide boya atıcam ama sonuç= canavar Smile
aslında bende 4 jantıda temizleip boyatmak istedim ama 250 300 tl dediler öyle olunca yenisini alırım diye geri bıraktım. adamlar yapıyor bide 3 sene granti veriyo ama ddiğim gibi şimdi 300 verince yenisini alıyom zaten Smile)
(08.04.2012, 04:02)osoft yazdı: [ -> ]aslında bende 4 jantıda temizleip boyatmak istedim ama 250 300 tl dediler öyle olunca yenisini alırım diye geri bıraktım. adamlar yapıyor bide 3 sene granti veriyo ama ddiğim gibi şimdi 300 verince yenisini alıyom zaten Smile)

baya pahlıymış bizim burda ben cms 40ı boyatmaya kalktım fırınlı boyaya 100-150 arası dediler ama sana tavsiyem sıfır jant al yada 2. el alıcaksan git lastikçiye göster bi baksın balans ayarı nasıl yamukluk varmı ?
E bi tanesi temizledi boyadı toplamda 30 tl aldı diyorsunuz
4 tanesi 4*30= 120 tl ederBig Grin
ozaman tek tek yaptırınBig Grin