Tofas Team

Tam Versiyon: Virajlarda Stop Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
arkadaşlar merhaba kuzenimin arabada (şahin 93 model piç motor) boşta yokuş yukarı giderken sola sert bi viraja girdiğimizde önce motor biraz sallanıyor şarz göstergesi yanıyor sonra stop ediyor hızlı ve biraz sert girilen virajlarda yapıyo ve özellikle sola dönerken oluyo..mesela bi yerden u çekerken felan oluyo.. ben dönüşlerde motor yana yatıp kalburatörden hava alıyo diye düşünüyorum ama emin olmadım sizce sorun nedir ??
Motor kulakları sorunludur motoru ileri geri itmeye çalıştığınızda çok mu hareket ediyor?
(06.04.2012, 12:20)Falcon417 yazdı: [ -> ]Motor kulakları sorunludur motoru ileri geri itmeye çalıştığınızda çok mu hareket ediyor?

bakmadım ama birazdan iner bakarım..
Lpg reglatörünün arabaya paralel bağlandığından emin ol.
Çalıştığım işyerinde doğan sl ler vardı arkadaşın birinin çalıştığı araçta aynen sizin aracın yaptığı gibi sağa ve sola dönüşlerde stop ederdi uzun uğraşlardan sonra sigorta kutusundan olduğu tespit edildi kutu değişti sorun düzeldi.Ne alaka demeyin sorun sigorta kutusundaki lehim atmaları dönüşlerde akımı kesiyormuş.
lpg beyin diyaframından olabilir kuvvetli ihtimal rolanti düşükken daha çabuk stop eder
arkadaşlar sorunu hallettik arabada yağ eksikmişti ilk defa böyle bişey gördüm arabada yağ serçe parmak tırnağı kadar bişey kalmış... hemen 2 litre yağ ekledik sorun halloldu..
alla alla garip geldi benım aracın geçen artık yag göstergesi bile yandı yagsızlıktan zaman bulamıyodum yağ aldım 2.5 litreye yakın koydum normal düzene geldi ama ne stop vardı nede başka bi sorun :S