Tofas Team

Tam Versiyon: Benzinde tekleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
S.a arkadaslar araca benzinde biniyorum arada sorun yoktu ama dün gaz bitti diye arabaya benzinde bindim ama 1. Viteste arac tekliyor ve öne atıyor kendine 2. Vitese alınca 20 bin devirde tekliyor 25 bine gelince normale dönüyor sebebi nedir sizce ?
(06.01.2019, 21:14)agklp20 yazdı: [ -> ]S.a arkadaslar araca benzinde biniyorum arada sorun yoktu ama dün gaz bitti diye arabaya benzinde bindim ama 1. Viteste arac tekliyor ve öne atıyor kendine 2. Vitese alınca 20 bin devirde tekliyor 25 bine gelince normale dönüyor sebebi nedir sizce ?


Ne kadar benzin var arabada
Çeyrek depo var eğer gösterge yanlış değilse ayni gün 40 liralık almıştım zaten
Bujilerde sorun olmasın?
(06.01.2019, 21:31)ozturk46 yazdı: [ -> ]Bujilerde sorun olmasın?

Bilmiyorum ki gazda hiç sorun yok ama farkeder mi?
Araç enjeksiyonlu ise ateşeleme ile alakalı deyil lpg de sorun yok diyosun. Tıkalı bi yer vardır yada kapış diyaframı var hava filtre kazanı altında onu değiştir .
Selamın aleyküm arkadaşlar. Antalya 'dan bi tofaş aldım geçen hafta sahibi sağolsun hiç sorun yok abi dedi. Aldık geldik neyse benzinde sıkıntılı çalışıyor gaz yemiyor gelmiyor. Karbüratörcü heryere baktı bulamadı. Beyinden yapabilir dedi. Ya da lamda sensoru defi. Başına gelen varsa yardımcı olsun lutfen
Beyin en son çare öncelikle gaz pedal konum sensörü ve karbüratördeki kapış contasını değiştirip deneyin derim .
Bu beyin olmasa ustalar neye çamur atacak acaba Smile