Tofas Team

Tam Versiyon: lpg tüv muayane
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
S.a arkadaslar muayanem bitiyor lpg tank günüde doluyor benim hangisini değistirmem gerekli proje v.s yapilacakmi egzozun üstünde değil tank sol tarafta lpg ruhsati v.s değisecekmi nekadar masraf gider benzinde bazen çalisiyor tüv istasyonu benzindede calistirtiyor galiba
Lpg tankı muayene gününden sonra bitiyosa sıkıntı olmaz lpg tertibatını yinede bi gözden geçirmelisin çünki eskisi gibi değil benzin lpg geçişleri benzinde rolantide durması gerekir
Tank değişecek değiştirmişkende şamandırayı değiştir aynen proje yapılacak ama ruhratta değişecek bir şey yok birde tankın altına köpük gibi bir şey seriyorlar onuda yaparlar zaten .Tank egzosun üstünde olmasının bir önemi yok gaz kesiciye giden borunun egzosa yakın yerlerine aliminyum folyo tarzı bir şeyler vidalıyorlar belli cm yakın olan yerlerine.Aynen araç benzinde sorunsuz çalışacak ve kaçak olmayacak.Bu arada lpg kaçak kontrolüde yaptırın.

Eski sistemde borunun üzeri de metal spiral boru vardı egzosa yakın yerlerde şuan onu söküp aliminyum levhalar vidalanıyor.
Ustalar muayene ile tüp tarihi aynı gün bitiyor hemen hemen muayeneye 1 ay önce girsem gecermi

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nekadar maliyet olur
Abi benim tankın altına köpük gibi bir şey (Adı Şilte) koydular.Egzosun yakınındaki borularda bulunan spiral boruları söktüler aliminyum levha yaptılar.Lpg kaçak testi yaptırdım.Rot ayarı yaptırdım 75 tl mi ne verdim ama senin tank filan değişecek geçen şamandırayı sorum 200 tl dedi artık tank kaç tl bilemem.
benim muayne 6. ayda bitiyor haziranda.Gaz tankın süresi 04/o9 yazıyor yani 4.ayda süresi bitiyor.Muayeneye erken soksam mesela 4.ayda muayeneden geçer mi?4.ayda biten gaz tankı 4.ayın sonuna kadar mı geçerli?
(04.01.2019, 12:21)Kenan67 yazdı: [ -> ]benim muayne 6. ayda bitiyor haziranda.Gaz tankın süresi 04/o9 yazıyor yani 4.ayda süresi bitiyor.Muayeneye erken soksam mesela 4.ayda muayeneden geçer mi?4.ayda biten gaz tankı 4.ayın sonuna kadar mı geçerli?

olabilir fakat bi sonraki muayane tarihin erkene alinir sor yinede

(04.01.2019, 10:40)ozturk46 yazdı: [ -> ]Abi benim tankın altına köpük gibi bir şey (Adı Şilte) koydular.Egzosun yakınındaki borularda bulunan spiral boruları söktüler aliminyum levha yaptılar.Lpg kaçak testi yaptırdım.Rot ayarı yaptırdım 75 tl mi ne verdim ama senin tank filan değişecek geçen şamandırayı sorum 200 tl dedi artık tank kaç tl bilemem.

şamandirayi tanki değiştirince düğmede değişiyormu benim düğmeden bazen cıırr diye ses geliyor araba stop edip geri çalisiyor
04/09 değildir o 04/19 dur.Düğmeyide parayla alıp değiştirirsin eğer set halinde satılmıyorsa tabi belki bir yerde temazsızlık vardır ondan yapmasın.
Bu arada yanlış bilgi vermişim özür dilerim tankta son kullanma tarihi yazıyor zannetim karıştırmışım sizin söylediğiniz doğru 10 yıl ömrü var.Oda 2019 nisana denk geliyor.
Sayfalar: 1 2 3