Tofas Team

Tam Versiyon: Silecek çalışmaması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Peki sizin araç roleyi takınca 2 ve 3.kademede çalışmıyor mu?
(30.12.2018, 22:18)ozturk46 yazdı: [ -> ]Peki sizin araç roleyi takınca 2 ve 3.kademede çalışmıyor mu?

çalışıyor ama 1.kademeye alınca rölenin içinden sinek vızıldaması gibi kesintisiz bir ses geliyor. kolu kapatınca veya 2. 3.kademeye alınca o ses gelmiyor.
Abi sizin role bozuk çünkü role birkaç saniye ses çıkarıp sesi keser ve bu arada silecekler çalışır sizde bu sürekli ama arkadaşın hiçbiri çalışmıyor.

Zaten role belli saniye sonra elektriği verip çalıştırıyor sileceği sonra duruyor belli saniye sonra yine çalışıp duruyor 2 ve 3 roleden ayrı bir şey
(30.12.2018, 23:16)ozturk46 yazdı: [ -> ]Abi sizin role bozuk çünkü role birkaç saniye ses çıkarıp sesi keser ve bu arada silecekler çalışır sizde bu sürekli ama arkadaşın hiçbiri çalışmıyor.

Zaten role belli saniye sonra elektriği verip çalıştırıyor sileceği sonra duruyor belli saniye sonra yine çalışıp duruyor 2 ve 3 roleden ayrı bir şey

bn 2. ve 3.kademe röleyle ilgili demedim ki, sen sordun röle varken çalışmıyor mu diye :ok
röleyi çıkardım çünkü sıfır röle de bozulacak böyle giderse. aynı ''vııııııııııııııııızzzzzzzzzzzzz'' sesi sıfır olandan da geliyor. eski röleden de geliyor. en eski röleden de geliyor ki onun içini açtım, plakette kısa devre oluşmuş. yani bnd şuan 3 tane röle var Smile
röle 4-5 saniye aralıklarla tık, tık edip akım göndermesi lazım motora, yani tetik vermeli ki sürekli (+) ile turu tamamlasın.

şase ile 2. ve 3.kademenin (+) ları direk motora gidiyor zaten. röle olmadan çalışması lazım zaten.
bnd şuan sıfır motor ve röle var. artık kitabını yazarım silecek sorununun hihihi
Sorun silecek motorudur geçen kış neler çektim yağmurlu havalarda sinir hastası oldum resmen, silecek motorunu çin malı bir şey takmışlar role olduğu halde bazen çalışıyordu bazen çalışmıyordu, soketlere dokununca çalışıyordu sonra kesiyordu, bazen zar zor çalışıyordu camın üzerinde durup kalıyordu en son yağmurlu havada beni rezil edince kaç kere sağa çekip indim silecek motoru ile uğraştım olmadı petrole çekip yağmurun dinmesini bekledim. Oto elektrik ustama gittim silecek motoru yoktu elinde sipariş verdim toptancıdan aldı, neyse silecek motoru orjinal mako kol yatakları, süpürge leri falan derken 250 yi geçti ama değdi ondan sonra sağanak yağmura yakalandım mis gibi çalışıyor artık. Siz siz olun ucuzuna kaçmayın çin malı falan almayın mako alın kafanız rahat olsun ?
Sayfalar: 1 2